Dodaj do ulubionych

ciesn nadgarstka

24.03.13, 17:45
czy jest ktos kto mial robiony zabieg na ciesn nadgarstka? mialem robiony zabieg i chcialbym dowiedziec sie jakie sa wyniki po dluzszym czasie?
Obserwuj wątek
    • sokhna Re: ciesn nadgarstka 24.03.13, 20:52
      sporo tu watkow na ten temat ;)
      Ile jestes po zabiegu?
      Ja mialam rok temu. Przez okolo 3 miesiace w rece brakowalo jakby sily, ale czucie itp oczywiscie bylo. Ta sila wraca z czasem.
      Ja mialam do operacji obie rece, ale najpierw operowalam te z gorszym wynikiem. Na kolejnym badaniu (3 mce po operacji trzeba powtorzyc) okazalo sie, ze wynik w nieoperowanej rece znacznie sie poprawil i nie wymaga zabiegu. To bardzo czeste zjawisko w tej przypadlosci.
      • elaryszard Re: ciesn nadgarstka 25.03.13, 12:02
        Moja żona miała taką operację ok. 5 lat temu, i oczywiście najpierw zoperowała ten "gorszy" nadgarstek. Nastąpiło odciążenie drugiego (jest praworęczna i operowała najpierw prawy). Ale stopniowo i ten "lepszy" zaczął po 4 latach przypominać o sobie i w tej chwili powinna go zoperować (wyniki badań potwierdzają pogorszenie). Problemem jest w tej chwili, dzięki coraz gorszej sytuacji w służbie zdrowia, już samo zapisanie się na zabieg, nie mówiąc o czasach oczekiwania. Pozdrawiam
      • easy-anka71 Re: ciesn nadgarstka 28.03.13, 19:01
        ja mam operowane obie rece.teraz minal miesiac od zabiegu. a 9 ide na emg i sprawdza jak wszystyko sie udalo. dzieki za pocieszenie ze sily w rekach wracaja bo juz zaczalem watpic czy dobrze zrobilem. najwazniejsze ze wkoncu moge spac spokojnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka