monika18mk 21.07.04, 22:54 Jem dużo, to znaczy nie objadam się do przesady. kidy jwtem głodna to jem. Ale jestem ciągle chuda, i niewiem co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Js Re: Jak przytyć !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:47 A) nadczynność tarczycy B) po prostu dobry metabolizm [jak u mnie... Pojechalem na All inclusive, szwedzki stół, jadłem do rozpuku przez dwa tygodnie - +1kg :/ ] Az tak malo wazysz? Alternatywnie Oddychac plytko, lezec bez ruchu, jesc duzo slodyczy i frytek. W sytuacjach stresu organizm powinien wiecej jedzenia odkladac. Odpowiedz Link Zgłoś
bboogie Re: Jak przytyć !! 23.07.04, 12:19 moniko,jedz czesto(5-6 posiłków)a mało,podjadaj między posiłkami,proponuje również nutridrinki,kupisz je w aptece(5,50pln),podobno dodrze tuczy kaszanka (nie sprawdzałem),dużo ryżu,makaronu,ziemniaków i potraw mącznych,a i jeśli nie masz apetytu to sa tabletki na taką możliwość np.peritol(na receptę) Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Jak przytyć !! 23.07.04, 12:38 I zrób sobie badanie na obecność pasożytów...Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Jak przytyć !! 23.07.04, 14:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=12024758 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś