Dodaj do ulubionych

Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto

08.04.13, 21:54
Witam,

potrzebuję trafić do dobrego endokrynologa w EnelMedzie w Warszawie.
Mam Hashimoto i Niedoczynność. Zależy mi na dobrym ustawieniu hormonów przed ciążą (jedno Maleństwo właśnie straciłam...).

Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 08.04.13, 23:20
      Skoro tak Ci zależy to zgłoś się do pani prof. Jadwigi Słowińskiej-Srzednickiej, przyjmuje na Popiełuszki 16, to znakomity specjalista.
    • rotkaeppchen1 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 09.04.13, 17:42
      Witaj, nie polece Ci lekarza - tez jestem z Warszawy i przez wiele lat nie trafilam na takiego, ktory by nawet zdiagnozowal moja chorobe... Masz szczescie, ze wiesz, co Ci dolega - to podstawa dalszego postepowania. Tez stracilam ciaze i mimo to nikt mi nie zbadal hormonow tarczycy po...
      Mam nadzieje, ze znajdziesz dobrego specjaliste - na poczatek polecam Ci forum: forum.gazeta.pl/forum/f,94641,Choroby_tarczycy_i_hashimoto.html , dzieki ktoremu bardzo wiele dowiedzialam sie na temat choroby.
      • ziejka3 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 12.04.13, 10:17
        z enel medu nie znam, ale bardzo dobra pani endokrynolog przyjmuje w przychodni Prosen, na Woli www.znanylekarz.pl/anna-blachowicz/endokrynolog-internista/warszawa-piaseczno
        • zosia131 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 17.04.13, 21:06
          W Enel medzie bardzo chwalona jest dr Juchnicka, to jest ginekolog-endokrynolog, co po Twoich przejściach może byc dobrym rozwiązaniem. Ale terminy do niej - masakra...
          Ja osobiście w enel medzie chodze do dr Anny Makowskiej, bardzo polecam - spokojna, rzeczowa, ja prawie od początku leczenia mam prawidłowo ustawione hormony, ale nie zleca miliona badań, na bieżaco kontroluje tylko tsh i ft4 i na wizytę też trzeba umawiac się z duuużym wyprzedzeniem...
          • smokomuminek87 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 17.03.16, 22:05
            Zosiu mam pytanie do Ciebie :) byłam na pierwszej wizycie u dr Makowskiej z Twojego polecenia i jestem bardzo zadowolona, ale ze stresu zapomniałam imię i nazwisko lekarki, którą poleciła mi Pani dr do zrobienia USG w Enel-Medzie, jakbyś mogła mi podpowiedzieć u kogo Ty robisz USG tarczycy będę wdzięczna, pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka