margaret1982 08.04.13, 21:54 Witam, potrzebuję trafić do dobrego endokrynologa w EnelMedzie w Warszawie. Mam Hashimoto i Niedoczynność. Zależy mi na dobrym ustawieniu hormonów przed ciążą (jedno Maleństwo właśnie straciłam...). Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 08.04.13, 23:20 Skoro tak Ci zależy to zgłoś się do pani prof. Jadwigi Słowińskiej-Srzednickiej, przyjmuje na Popiełuszki 16, to znakomity specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 09.04.13, 17:42 Witaj, nie polece Ci lekarza - tez jestem z Warszawy i przez wiele lat nie trafilam na takiego, ktory by nawet zdiagnozowal moja chorobe... Masz szczescie, ze wiesz, co Ci dolega - to podstawa dalszego postepowania. Tez stracilam ciaze i mimo to nikt mi nie zbadal hormonow tarczycy po... Mam nadzieje, ze znajdziesz dobrego specjaliste - na poczatek polecam Ci forum: forum.gazeta.pl/forum/f,94641,Choroby_tarczycy_i_hashimoto.html , dzieki ktoremu bardzo wiele dowiedzialam sie na temat choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
ziejka3 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 12.04.13, 10:17 z enel medu nie znam, ale bardzo dobra pani endokrynolog przyjmuje w przychodni Prosen, na Woli www.znanylekarz.pl/anna-blachowicz/endokrynolog-internista/warszawa-piaseczno Odpowiedz Link Zgłoś
zosia131 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 17.04.13, 21:06 W Enel medzie bardzo chwalona jest dr Juchnicka, to jest ginekolog-endokrynolog, co po Twoich przejściach może byc dobrym rozwiązaniem. Ale terminy do niej - masakra... Ja osobiście w enel medzie chodze do dr Anny Makowskiej, bardzo polecam - spokojna, rzeczowa, ja prawie od początku leczenia mam prawidłowo ustawione hormony, ale nie zleca miliona badań, na bieżaco kontroluje tylko tsh i ft4 i na wizytę też trzeba umawiac się z duuużym wyprzedzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
smokomuminek87 Re: Endokrynolog w Enel-Med Warszawa a Hashimoto 17.03.16, 22:05 Zosiu mam pytanie do Ciebie :) byłam na pierwszej wizycie u dr Makowskiej z Twojego polecenia i jestem bardzo zadowolona, ale ze stresu zapomniałam imię i nazwisko lekarki, którą poleciła mi Pani dr do zrobienia USG w Enel-Medzie, jakbyś mogła mi podpowiedzieć u kogo Ty robisz USG tarczycy będę wdzięczna, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś