Dodaj do ulubionych

problem z trądzikiem

23.05.13, 17:45
Witam, od jakiegoś czasu zmagam sie z tradzikiem. Mój dermatolog zmienił mi chyba już z 3 raz leki w ciągu roku bo nie zuważam prawie w ogóle poprawy :< Przeglądam różne fora ale rozbieżność tych leków jest ogromna, jedni sobie chwalą jakiś krem, a drudzy znowu go krytykują ... rzucił mi się w oczy Acenezine dermalab.pl/3,acnezine.html, bo dużo o nim było mowy. Może ktoś mógłby sie o nim rzetelnie wypowiedzieć ?
Obserwuj wątek
    • lelum3 Re: problem z trądzikiem 23.05.13, 21:24
      Korzystasz z usług gabinetu kosmetycznego choć raz w miesiącu?
    • mistella11 Re: problem z trądzikiem 23.05.13, 22:18
      kochana witaj w klubie :(
      mam ten sam problem-wypróbowałam masę rzeczy dostępnych na rynku antybiotyki dermatolodzy ehhhhh. Wszystko na nic a objawy non stop były :(
      Ale wszystko do momentu jak kumpela poradziła mi krem, który stosuje już od miesiąca (wcześniej nie zdradziła się, bo nie była pewna efektu) i powiem, że z zazdrością spoglądałam na jej twarz widząc jak problem u niej zanika.Podała mi namiary na krem (hmmm cóż muszę przyznać, że małym minusem jego jest ta cena, ale jak tyle kasy wywaliłam na coś co nie dawało efektu stwierdziłam,że nic nie szkodzi jak wydam na kolejny SUPER KREM. No i cóż mogę powiedzieć - stosuję go od 2 tygodni i kurcze WIDZĘ poprawę :) już nie muszę nakładać co chwilę pudru (bo w dodatku skóra mi się strasznie świeciła). Zamówiłam sobie jeszcze maseczkę oczyszczającą w tym sklepie:
      www.e-salem.pl/p1071,acne-cream-95-skutecznosc-w-walce-z-tradzikiem.html
      jak poczytałam opis - mówię do siebie hehehe kolejny HIT-KIT aby coś sprzedać, no i na szczęście się myliłam.
      Polecę go Tobie, bo mi go ktoś też polecił - i życzę aby szybko udało się pozbyć tego paskudztwa.
      P.S. jak policzyłam na ile mi starczy ten krem - to nie wychodzi aż tak drogi hahahah :) a i znalazłam ich też na FB może uda się jakąś próbkę dostać kto wie heheheh - trzeba spróbować :)

Ale i wizytę w dobrym salonie kosmetycznym też polecam, ale tylko w dobrym, który specjalizuje się w leczeniu skóry z problemem trądziku - poszukaj pewnie w Twojej okolicy jest taki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka