epolska 19.08.04, 12:58 czy ktos moglby mi polecic dobrego ortodonte? jak ksztaltuja sie ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: Ortodonta - Warszawa IP: 83.238.11.* 19.08.04, 15:36 jezeli interesuje sie ortodonta w Warszawie to ja chodzilam do dr Malgorzaty Wendy-Seyfried ma pryw.gab. na ul. Slonecznej . Jest ok, chociaz denerwowalo mnie ze nie uzywa rekawiczek. Jezeli chodzi o zabki to faktycznie dosc szybko doprowadzila je do porzadku. Wszyscy podziwiaja moj piekny usmiech ;-). Ceny to cos kolo 2000 zl za zalozenie aparatu stalego, potem co miesiac 150 za zmiane "drucikow" i w koncu zdjecie aparatu ok 500 zl (jedna szczeka) czyli 1000 za caly usmiech ;-). A jeszcze dochodza wczesniejsze oplaty za badania, zrobienie odcisku i pantomogramu (przeswietlenie calego uzebienia). Z regoly tez kaza cos wyrywac, wiec jeszcze za wyrwanie zeba ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magggie Re: Ortodonta - Warszawa IP: *.energis.pl 19.08.04, 16:35 Ja trafiłam na ortodontę, który nie każe wyrywać. To dr Mazur z przychodni Primadent. Polecam. Młody, konkretny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
konti7 Re: Ortodonta - Warszawa 19.08.04, 19:59 Gość portalu: magggie napisał(a): > Ja trafiłam na ortodontę, który nie każe wyrywać. To dr Mazur z przychodni > Primadent. Polecam. Młody, konkretny facet. To, czy trzeba ząb usunąć zależy od wady ,nie od kaprysu lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Ortodonta - Warszawa IP: 83.238.11.* 20.08.04, 08:44 dokladnie, wyrwanie zalezy od wady zgryzu, a nie nazwiska lekarza (niestety;- ( ). U tej mojej dr ja mialam do wyrwania w sumie 3 zabki, ale moja znajoma zadnego (choc zdaza sie to zadko, bo gdzies musi byc miejsce na wcisniecie zeba rosnacego krzywo) Odpowiedz Link Zgłoś
diana2003 Re: Ortodonta - Warszawa 20.08.04, 09:04 witam, ja polecam dr Dworakowską przyjmuje w gabinecie na Ząbkowskije (zresztą jest tam kilka ortodontek, bo to jest gabinet tylko ortodontyczny) tel: 670-02-13; będzie przyjmowała od września, bo w tej chwili została mamusią, ale oczywiście leczenie pacjentów jest na bieżąco przez zastępstwo koleżanek;jeśli coć jest nie tak to bez problemu poprawiają gratis;koszty: plan badania ok. 100, przeswietlenie ok. 100, I łuk 1200, II łuk 1000, a wiztyty kontrolne 120 co miesiac; ja kontaktowalam sie z dr w przychodni przy Nowym Zjeździe, więc ceny obowiązują mnie jak w tym miejscu, ale z tego co wiem to gabinety prywatne maja bardzo duży wachlarz cen;pozdrawiam; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orku Re: Ortodonta - Warszawa IP: 212.244.29.* 24.11.04, 13:39 czy to jest gabinet prywatny? Odpowiedz Link Zgłoś
janka111 Re: Ortodonta - Warszawa 26.11.04, 15:38 a jak z aparatami ruchomymi ? Czy ktos zna jakiegoś super fachowca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flex zajrzyjcie tu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:55 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22832 Odpowiedz Link Zgłoś