Gość: asia IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 20:50 Mam 14 lat. Śluz występuje u mnie ponad rok, a nie mam miesiączki. Co mam zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: melmire Re: Pierwsza miesiączka IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 22.08.04, 21:22 Cieszyc sie :) Jeszcze sie namiesiaczkujesz :)Pewnie nawet calkiem niedlugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: Pierwsza miesiączka IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.04, 23:23 Czekać :) Ja zaczęłam w wieku 17 lat. Krwawić co miesiąc to wcale nie takie przyjemne ;) Bo jak to mówią faceci: "Kobietom nie można ufać. Bo jak tu ufać stworzeniu, które co miesiąc krwawi przez pięć dni i nadal żyje?!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Pierwsza miesiączka 24.08.04, 19:52 W tym wieku nie musisz miesiączkować...ale gdy skończysz 16 lat i nadal miesiączka się nie pojawi zaleca się wizytę u ginekologa...albo zapytaj się mamy kiedy dostała pierwszą miesiączkę?Możliwe,że u ciebie będzie podobnie...3maj się :-) Odpowiedz Link Zgłoś