Gość: Iwka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.04, 19:14 Czy ktoś zna tą dietę ? Na czym ona polega ? Dużo ostatnio widziałam jej reklam w prasie. Będę wdzięczna za informacje na jej temat. Pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gama22 Re: Dieta Cambridge 29.08.04, 19:24 Jestem konsultantką tej diety.Moja strona internetowa www.dieta.mmx.pl Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancyk.62 Re: Dieta Cambridge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:26 Super dieta.Poprawia wyniki typu:cholesterol,zmniejsza ciśnienie...Wiem,bo sama przez nia przeszłam.Jest to jednak jedna z najbardziej restrykcyjnych diet.Wymaga bardzo dużo samozaparcia i konsekwencji.Głód odczuwasz przez pierwsze trzy dni.Trzeba jej rygorystycznie przestrzegać,nie dopuszcza żadnych zmian. Minusem są poważne zaparcia. Nie polecam jednak młodym dziewczynom,których organizm jeszcze się rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Dieta Cambridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:29 zainteresuj się lepiej optymalnym odżywianiem a nie cud dietkami które nic nie dają a naciągaja naiwniaków Odpowiedz Link Zgłoś
gama22 Re: Dieta Cambridge 29.08.04, 21:04 Dieta Cambridge nie jest cud dietką zjadając dziennie pożywienie o wartości kalorycznej 540 kcal każda osoba chudnie,nie ma innej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dieta Cambridge IP: 81.15.181.* 29.08.04, 21:25 Stosowałam. Schudłam 20 kg (po trzech podejściach) . Po zakończeniu diety waga odbiła na plus 10 kg. Straciłam włosy.Dieta bardzo ciężka. Te papki do jedzenia okropne. Dzisiaj na samą mysl o nich chce mi się żygać. Wagę zatrzymałam a następnie obnizyłam stosując żywienie optymalne. Wszystkie wyniki wróciły do normy. To co mówią o braku efektu jojo po Diecie Cambridge to bzdura. Po zaprzestaniu stosowania każdej diety opartej na obniżeniu kaloryczności posiłków efekt jojo musi wystąpić bo organizmu nie da się oszukać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gama22 Re: Dieta Cambridge 29.08.04, 22:11 Gość portalu: ania napisał(a): > Stosowałam. Schudłam 20 kg (po trzech podejściach) . Po zakończeniu diety waga > odbiła na plus 10 kg. Straciłam włosy.Dieta bardzo ciężka. Te papki do jedzenia > > okropne. Dzisiaj na samą mysl o nich chce mi się żygać. A jednak jadłaś je przez jak przypuszczam 3*3 tygodnie i wtedy widząc efekty nie chciało Ci się rzygać. > To co mówią o braku efektu jojo po Diecie Cambridge to bzdura. Efekt jo-jo może wystąpić po każdej diecie jeżeli nie zmieni się przyzwyczajeń żywieniowych lub nie zacznie się uprawiać sportu-fitness itp.Dieta Cambridge to tylko zbilansowane posiłki w proszku więc jak mogą zagwarantować brak jo- jo.Przecież komórki tłuszczowe pozostały a nie zaginęły w niebycie. Odpowiedz Link Zgłoś
arecibo1 Re: Dieta Cambridge 29.08.04, 21:05 Ali to jeden z tych co odkryli tajemnice Wszechswiata. Nie zwracaj na niego uwagi. Tu masz te jego cud-diete: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=13107372 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Dieta Cambridge IP: *.wsp.krakow.pl 30.08.04, 14:23 po przeczytaniu tego wszystkiego pytam czy odradzacie tej osobie i innym tą dietę Odpowiedz Link Zgłoś