Dodaj do ulubionych

Dieta Cambridge

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.04, 19:14
Czy ktoś zna tą dietę ? Na czym ona polega ? Dużo ostatnio widziałam jej
reklam w prasie. Będę wdzięczna za informacje na jej temat. Pozdrawiam i
czekam
Obserwuj wątek
    • gama22 Re: Dieta Cambridge 29.08.04, 19:24
      Jestem konsultantką tej diety.Moja strona internetowa www.dieta.mmx.pl
      Pozdrawiam Beata
    • Gość: ancyk.62 Re: Dieta Cambridge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:26
      Super dieta.Poprawia wyniki typu:cholesterol,zmniejsza ciśnienie...Wiem,bo sama
      przez nia przeszłam.Jest to jednak jedna z najbardziej restrykcyjnych
      diet.Wymaga bardzo dużo samozaparcia i konsekwencji.Głód odczuwasz przez
      pierwsze trzy dni.Trzeba jej rygorystycznie przestrzegać,nie dopuszcza żadnych
      zmian.
      Minusem są poważne zaparcia.
      Nie polecam jednak młodym dziewczynom,których organizm jeszcze się rozwija.
    • Gość: ali Re: Dieta Cambridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:29
      zainteresuj się lepiej optymalnym odżywianiem a nie cud dietkami które nic nie
      dają a naciągaja naiwniaków
      • gama22 Re: Dieta Cambridge 29.08.04, 21:04
        Dieta Cambridge nie jest cud dietką zjadając dziennie pożywienie o wartości
        kalorycznej 540 kcal każda osoba chudnie,nie ma innej możliwości.
        • Gość: ania Re: Dieta Cambridge IP: 81.15.181.* 29.08.04, 21:25
          Stosowałam. Schudłam 20 kg (po trzech podejściach) . Po zakończeniu diety waga
          odbiła na plus 10 kg. Straciłam włosy.Dieta bardzo ciężka. Te papki do jedzenia
          okropne. Dzisiaj na samą mysl o nich chce mi się żygać. Wagę zatrzymałam a
          następnie obnizyłam stosując żywienie optymalne. Wszystkie wyniki wróciły do
          normy. To co mówią o braku efektu jojo po Diecie Cambridge to bzdura. Po
          zaprzestaniu stosowania każdej diety opartej na obniżeniu kaloryczności
          posiłków efekt jojo musi wystąpić bo organizmu nie da się oszukać. Pozdrawiam
          • gama22 Re: Dieta Cambridge 29.08.04, 22:11
            Gość portalu: ania napisał(a):

> Stosowałam. Schudłam 20 kg (po trzech podejściach) . Po zakończeniu diety
            waga
            > odbiła na plus 10 kg. Straciłam włosy.Dieta bardzo ciężka. Te papki do
            jedzenia
            >
            > okropne. Dzisiaj na samą mysl o nich chce mi się żygać.
            A jednak jadłaś je przez jak przypuszczam 3*3 tygodnie i wtedy widząc efekty
            nie chciało Ci się rzygać.
            > To co mówią o braku efektu jojo po Diecie Cambridge to bzdura.
            Efekt jo-jo może wystąpić po każdej diecie jeżeli nie zmieni się przyzwyczajeń
            żywieniowych lub nie zacznie się uprawiać sportu-fitness itp.Dieta Cambridge to
            tylko zbilansowane posiłki w proszku więc jak mogą zagwarantować brak jo-
            jo.Przecież komórki tłuszczowe pozostały a nie zaginęły w niebycie.
      • arecibo1 Re: Dieta Cambridge 29.08.04, 21:05
        Ali to jeden z tych co odkryli tajemnice Wszechswiata. Nie zwracaj na niego
        uwagi.

Tu masz te jego cud-diete:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=13107372
        • Gość: ktoś Re: Dieta Cambridge IP: *.wsp.krakow.pl 30.08.04, 14:23
          po przeczytaniu tego wszystkiego pytam czy odradzacie tej osobie i innym tą
          dietę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka