Dodaj do ulubionych

Pakiety medyczne LUX-MED

28.08.14, 10:06
Czy ktoś z Was korzysta? Jeśli tak, to z jakiej opcji i czy jesteście zadowoleni? Stoję własnie przed wyborem pakietu i waham się czy lepiej indywidualnie czy rodzinnie? Na NFZ terminy do lekarzy mam za kilka miesiecy - wiec szybciej wykorkuje, potrzebuje wiec prywatnie. Interesują mnie specjalisci bez skierowania i najlepiej pakiet z badaniami diagnostycznymi.
Obserwuj wątek
    • mirek.mankiewicz [...] 03.06.15, 10:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • margolcia_63 Re: Pakiety medyczne LUX-MED 03.06.15, 10:17
        Lux- med i inne tego typu korporacje biznesowo- medyczne to pomyłka.
        To jak lekarze funkcjonują w tych tworach przekłada się na zaopiekowanie pacjentem.
        Zła diagnostyka, niezmotywani lekarze to bywa nawet gorsze niż brak opieki medycznej!
        Nie polecam! Jakie mają pakiety "Brzoza", "Dąb", czy "Lipa"?
        Chyba najprędzej Lipa! W Lux-medzie nie spotkałam ani jednego lekarza którego bym mogła polecić. To jakiś akord "p......y"
    • bardu Re: Pakiety medyczne LUX-MED 03.06.15, 14:41
      Właśnie zrezygnowałam. Oczekiwanie na specjalistę to nawet miesiące, do internisty trzeba czekać kilka dni. Oczywiście, zaproponują Ci wizytę na drugim końcu miasta, ale jak z gorączką jechać (szczególnie w dużym mieście). Wolę zapłacić za wizytę i iść do lekarza, którego sobie wybiorę i w czasie, kiedy mi to odpowiada. Ostatnio byłam zapisana na badanie na trzy miesiące naprzód. Dwa tygodnie przed badaniem zawiadomiono mnie, że badania nie będzie bo lekarz chory. Następny termin - może za miesiąc. Zadzwoniłam do innej przychodni i zapisano mnie na to badanie za trzy dni. Szkoda pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka