IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:44
jakie sa skutki uboczne encortonu 5 mg podawanych w dawkach 1 tabletka rano
1/2 tabl w poludnie...
mam koszmarne biegunki praktycznie co zjem to wydale i zbiegly sie one z
braniem tgo leku (ginekologicznie) czy to moze byc powod biegunek????
Obserwuj wątek
    • Gość: jjjjjjj Re: encorton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:56
      wyrzuć to draństwo. To nie leczy.
      Idz do innego lekarza
      • Gość: afera Re: encorton IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:59
        no coz..jak to steryd...bralam tego cholerstwa tony dziennie 14tabletek 5-tek.
        Ale , co dziwne, nie mialam skutkow ubocznych...Mowili mi lekarze, ze bede
        tyla, puchla...bo sterydy zatrzymuja wode w organizmie...
        Ja pilam moczopedny rumianek i zielona herbate...i chudlam:)
        Bralam przy tym srodki ochronne na zoladek....bo neistety zoladkowi sterydy nie
        pomagaja...
        poczytaj dokladnie ulotke encortonu...a jesli masz jakies onkretne pytania, to
        pisz...ja zeszlam z encortonu, ale moja mama bierze go od 20-stu lat, wiec mam
        rzetelne zródło informacji...
        • Gość: tojja Re: encorton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:28
          draństwo nie draństwo podchodze do in vitro i niestety musze to cos łykac, przy
          porpzednim podejciu brałam encortolon i nic mi nie było, teraz po encortonie
          umieram co zjem to lece do wc i tak w kółko, jakis szczególnych bóli brzucha
          nie mam ale biegunki i nie wiem czy one sa spowodowane wlasnie przyjmowaniem
          tego leku czy tez cos mi dolega innego
          a ulotki nie mam bo ten lek jest w takich malutkich buteleczkach, szukalam w
          internecie ale tam nie jest napisane ze moge miec sensacje zoladkowe tylko ze
          moge wlasnie puchnac ew tyć
          • Gość: nenya Re: encorton IP: *.lj.pl / *.lj.pl 04.09.04, 11:05
            jestem od 3 miesięcy na encortonie i oprócz lekkiego wzrostu wagi, na razie nie
            odczuwamm innych skutków ubocznych, ale kazdy organizm pewnie reaguje trochę
            inaczej,
            ulotka do encortonu:
            www.leki.med.pl/lek.phtml?id=128&idnlek=382&menu=7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka