07.09.04, 22:23
Czy ktos probowal stosowac ziola o nazwie ALVEO?
podobno sa skuteczne na niemal wszystko nawet nowotwory.nie bardzo chce mi
sie wierzyc w takie uniwersalne preparaty ale kto wie? w kazdym razie
chcialabym zasiegnac troche informacji od Was zanim sie skusze,zwlaszcza ze
cena ich nie jest niska.chodzi mi glownie o skutecznosc w leczeniu chorob
skory i tarczycy ale innych tez.dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: justek Re: ALVEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:43
      Hej nie stosowałam ale to nie jest lek tylko syrop lub inaczej preparat na
      wzmocnienie. Nie można go kupić jeszcze we wszystkich aptekach ale możesz
      spróbować buteleczka kosztuje około 175 zł jest produkcji niemieckiej. Jest
      polecany ludziom już po schorzeniach na wzmocnienie np: po operacjach, po
      chemii. Ale on nie leczy konkretnych chorób pozwala organizmowi się wzmocnić,
      dojść do siebie po przebytej chorobier lub osłabieniu. Słyszałam, że pomaga
      również przy odchudzaniu uzupełnia brakujące witaminy.....
      Cóż jak będę wiedzić więcej to napiszę, poszperaj na necie napewno coś
      znajdziesz
      • Gość: Leoncjo1 Re: ALVEO IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 08:32
        Zgadzam sie z przedmówcą. Nie jest to remedium na wszystkie dolegliwości -
        raczej właśnie preperat wzmacniający. Na pewno też może działać różnie na
        poszczególne boleści.
        Z własnego doświadczenia mogę napisać tyle, że piję go od ok 3-ch tygodni w
        związku z zespołem jelita nadwrażliwego i na razie nie odczułem specjalnej
        poprawy (ale jest to chyba za krótki okres przyjmowania ziółek).
        Natomiast dobre doświadczenia ma moja żona (l.50), która piła Alveo przez 1-m-c
        w związku z bólami migrenowymi głowy i w tej chwili już chyba ze 2 miesiące ma
        spokój ani jednego ataku. Oby tak dalej.
        U nas można go kupić poprzez aptekę - po 165 zł za 1 litr, który wystarcza na
        1 miesiąc.
        Ja myślę ,że jak nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi.
    • Gość: mana Re: ALVEO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 22:04
      pilam przez dwa miesiace w zwiazku z bolami w stawach (kolezanka polecila)ale
      nie zauwazylam poprawy.ale moze powinnam pic dluzej?tyle ze to rzeczywiscie
      kosztowne dosyc
    • Gość: Artur Re: ALVEO IP: *.ss.shawcable.net 08.09.04, 22:12
      > podobno sa skuteczne na niemal wszystko nawet nowotwory.nie bardzo chce mi
      > sie wierzyc

I slusznie. Lepiej nie wierzyc. Ludzie od marketingu napisza wszystko by go sprzedac.
    • very_martini Re: ALVEO 08.09.04, 23:55
      Może i skuteczne, ale na pewno nie na wszystko. Jak dla mnie - lekka ściema
      Na prywatnych jest całe forum poświęcone temu cudownemu wynalazkowi, zajrzyj,
      co prawda na pewno się nie dowiesz, że to na cokolwiek NIE pomaga, ale warto
      wpaść na korepetycje, jeśli interesuje Cię sztuka skutecznego sprzedawania

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka