Gość: rena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 17:36 Mam pytanko ,czy komuś pomogło na tą upierdliwą migrenę ALVEO???? Bardzo proszę o jakieś odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anthonka Re: alveo 08.09.09, 07:17 Skorzystaj z wyszukiwarki. Większość ludzi ma ciekawsze sposoby na wydawanie pieniędzy niż cudowne środki w stylu alveo. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: alveo 08.09.09, 08:36 jak na razie przez tyle lat nikt sie nie zglosil z ta radosna nowina a zatem wniosek prosty: ALVEO NIKOMU NIE POMOGLO NA MIGRENE. tak mi przykro, z wielu wzgledow. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: alveo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 08:34 nic nie znajduję cudownego na moją migrenę ,więc co mi pozostało?????? Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: alveo 08.09.09, 08:42 nic nie znajduję cudownego na moją migrenę ,więc co mi pozostało?????? na migrene nie ma niestety lekarstwa. jest bardzo dobrze jesli leki typu leki przeciwbolowe, leki przerywajace napad migreny typu tryptany albo preparaty ergotaminy, leki niesterydowe przeciwzapalne i inne pomagaja. jeszcze lepiej jesli pomagaja nam leki zapobiegajace migrenom. oprocz tego mozna probowac metod alternatywnych (jest o tym sporo w wyszukiwarce), jesli to wszystko zawiedzie to niestety pozostaje modlic sie o cud.... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
anthonka Re: alveo 08.09.09, 11:30 Cudownego środka na migrenę jeszcze nikt nie znalazł, niestety. Wiem, że w desperacji chorzy chwytają się różnych pomysłów, ale uwierz że zakup tego 'cuda' to tylko nabijanie portfela jakiemuś handlowcowi. Odpowiedz Link Zgłoś
elka416 Re: alveo 17.09.09, 11:21 Skontaktuj się ze mną na priv to Ci wszystko wytłumaczę.Mi pomogło na migrenę i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
anthonka Re: alveo 17.09.09, 19:09 A szczególnie ciekawi mnie to "i nie tylko", na które pomógł pani handlarce ten cudowny preparat. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: alveo 17.09.09, 22:13 A szczególnie ciekawi mnie to "i nie tylko", na które pomógł pani handlarce ten cudowny preparat. na konto w banku :) achh te $$$$, te pelne uroku $$$$$$ jak one lecza...... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś