igoreusz
29.08.15, 15:32
Witam. Mam 19 lat, lecz w wieku 14-15 lat miałem dziwne sytuacje, nagle w pewnym momencie zaczynało przysłaniać mi wzrok coś w podobie szumu z telewizora, zachodził on z lewej i prawej strony, na ogół czułem się dobrze i to łapało mnie dosłownie nagle i nie wiadomo skąd, po tym częściowym pogorszeniu wzroku następowało upośledzenie mowy i pisania, nie mogłem złożyć żadnego sensownego zdania, czułem sie taki otępiały, po tym wszsytkim przychodził bardzo silny ból głowy, który przesypiałem, objawy przechodziły po paru godzinach, powtórzyło mi się to jeszcze 2 razy w odstępie kilku miesięcy, do tej pory nie zauważyłem żadnych podobnych rzeczy, jedynie martwi mnie to, że odkąd pamiętam mam słabą koncentrację i pamięć, np. kładę coś gdzieś a następnie za minutę nie pamięta m gdzie to położyłem, lecz problemów z nauką w szkole nie mam. Chciałbym dowiedzieć się czy to mogło być coś poważnego i czy mogło odbić się to na moim zdrowiu. Jakie badania najlepiej zrobić w tym wypadku i do kogo się udać ??