17.09.04, 13:06
Cześć!
Sama używałam adipexu. Schudłam nadspodziewanie szybko i bez wysiłku (15 kg -
3 miesięcy). Dziewczyny, które tak jak ja, chcecie schudnąć bez uczucia głodu
dajcie znać. Mieszkam przy granicy z Czechami. Dla wszystkich
zainteresowanych dziewczyn gwoli informacji podaję "dawkowanie" - 1 tabletka
dziennie, czyli 30 na miesiąc, po mojemu opakowanie 100 sztuk jest bardziej
ekonomiczne!!!
Pozostało mi po kuracji i mam do odsprzedania: opakowanie 100 szt. - 250 zł i
30 szt. - 95 zł. (Koszty wysyłki biorę na siebie). Przesyłki będę Wam wysyłać
listem za zaliczeniem pocztowym (opłata przy odbiorze).
Mój kontakt: brom@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: do adipexary Re: Adipex IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 12:55
      Nie napisałaś ze w Czechach adipex kosztuje 34zł Co forum o adipexie juz ci nie
      wystarcza? za duza konkurencja? Cwaniara.Jak jestes taka dobra i chcesz pomagac
      to nie zdzieraj tak
      • zwmkoc1 Re: Adipex 18.09.04, 13:31
        Po pierwsze nie chcę zarobić tylko sprzedać lek który pozostał mi po
        odchudzaniu (przy wzroście 158 waga 61 kg, przed kuracją 76 kg). Nawet nie
        wiesz jaka to ulga nareszcie uzyskać wagę którą się miało przed urodzeniem
        dziecka, a ono ma w tej chwili 10 lat!!! A po drugie, nie wiem skąd masz taką
        cenę, bo ja za 100 tab płaciłam 250 zł., a za 30 tab. 95 zł. więc chcę je
        odsprzedać za cenę po której kupiłam. Ot cała filozofia! Dodam jeszcze, że
        koszty przesylki biorę na siebie, bo jak ja kupowałam to niestety płaciłam
        również za to.
        • Gość: thessi Re: Adipex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:23
          Lek w Czechach kosztuje 32 zł w przeliczeniu, wiem bo sama kupuje. Kręcisz
          laska bicz na siebie. Powiedz, że do tego wchodzi dojazd, recepta i w sumie
          wychodzi taka a nie inna kwota. Pomyśl, że mogłabyś o wiele więcej zarobić
          jakbys obniżyła cenę przywozonego leku dla dziewczyn któremogły by ci przesłać
          poczta recepty. Jest takie powiedzonko: "Małą łyżeczką a często, bo dużą się
          zadławisz.."
      • Gość: Dorota Re: Adipex IP: *.ne.client2.attbi.com 05.10.04, 22:34
        A gdzie jest forum o Apidex-ie? Jestem bardzo zainteresowana.
        • Gość: Gonia Re: Adipex IP: *.maja.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:15
          "Duże" forum o Adipexie jest na www.kafeteria.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka