smazony_zielony_pomidor 18.09.04, 07:20 no nareszcie jakies pozyeczne, skuteczne sposoby... to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze GW i dodatki sa naaprawde ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lw Re: Wysmuklacze IP: *.acn.waw.pl 10.01.05, 09:25 niestety, zadna dieta nie pomoze, jak sie nie ruszy tylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Wysmuklacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:44 a co sadzicie o zarzywanie chromu?jak dla mnie swietny-koniec w wilczymi napadami apetytu na cos słodkiego,ale(zawsze jest jakies ale)nie mozna go stosowac(podobno)razem z czerwona herbata:(tak mi powiedział mój lekarz ale co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Wysmuklacze IP: *.ds.uni.wroc.pl 15.02.05, 17:53 sprzedaz chromu organicznego jako srodka dietetycznego w stanach zjednoczonych jest zabroniona, ze wzgledu na wysoka szkodliwosc tego pierwiastka. bo jak wiemy z lekcji chemii jest to pierwistek toksyczny i RAKOTWORCZY (!).w polsce sprzedaje sie go jeszcze, bo duze koncerny farmaceutyczne chca zarobic kase na niewiedzy polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perełka Re: Wysmuklacze- czerwona herbata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:34 Od dłuższego czasu pijam czerwoną herbatę i zauważyłam, że zaczyna mnie pobolewać wątroba. Czy ktoś ma podobne dolegliwości? A może przyczyna tkwi gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizawieta Re: Wysmuklacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:09 Ile kosztuje zielona herbata i jaka jest najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wysmuklacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:19 Istnieje preparat dietetyczny o nazwie VITALFORM, stosowany przed posiłkiem neutralizuje spożytą skrobię, i ona się nie odkłada! Spotkałam sie z nim w Szwecji,a niedawno kupiłam na allegro.Polecam Wam, warto. Odpowiedz Link Zgłoś