Gość: kasia IP: *.chello.pl 14.04.02, 17:58 bez filiżanki kawy nie ma mowy że się podniosę z łóżka,cały czas jestem śpiąca.śpie po 10 do 12 godzin dziennie . Dobrze że pracuje w domu ,inaczej wyżucili by mnie z pracy .co mam robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konvi Re: nie moge się obudzić 14.04.02, 19:50 A o której godzinie kładziesz się do łóżka? Ruszasz się trochę (jakieś sporty)? Strasy? Dieta? Może to jakaś choroba (lub zwykłe osłabienie wiosenne)? Przyczyn może być bardzo dużo i zapewne nie ma jednej recepty dla wszystkich na tak postawione pytanie. Musisz trochę zagłębić się w analizę własnej sytuacji, skontaktować się z lekarzem, poczytać trochę literatury, może zająć się dalekowschodnimi sposobami na zwiększenie energii wewnętrznej (np. akupunktura). Na pewno wlewanie w siebie litrów kawy nie pomoże ci w przezwyciężeniu takiej sytuacji, choć na króką metę wydaje się dobrym rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoP Re: nie moge się obudzić IP: 213.134.133.* 15.04.02, 09:10 A jakieś inne objawy? Zmęczenie, bóle głowy, stawów? I najważniejsze: jakie masz ciśnienie? Bo jeśli to tylko problem ciśnienia, to można poprawić zażywając np. Gutron. A jeśli to syndrom chronicznego zmęczenia to gorsza sprawa... JoP Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: nie moge się obudzić 15.04.02, 09:19 zrób sobie badanie krzywej cukrowej - to moze być cukrzyca Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: nie moge się obudzić 15.04.02, 10:13 Czy jesteś przy okazji zmarźluchem, niskociśnieniowcem? Może to być lekka niedoczynność tarczycy. Kelp (wyciąg z suszonych alg - jod!) + wit. E 300mg + na pobudzenie krążenia coś z miłorzębem japońskim(gingkofar, bilobil, lub nalewka herbapolowa). Do picia zamiast kawy Yer-Vita (też zawiera kofeinę, ale nie drażni żołądka). Odpowiedz Link Zgłoś