Dodaj do ulubionych

Maty masujące - czy warto stosować?

25.05.16, 19:48
Witam

Moja znajoma boryka się z problemem bólów kręgosłupa, a ścislej z bólem mięśni ( napięciem) w odcinku piersiowym i lędzwiowym. Chodziła na zabiegi i zamawia co jakichś czas masażystę, ale to kosztuje. Czy warto, aby się wspomagała matą masującą Shiatsu, którą by nakładała na fotel i na ile jest to skuteczne?
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Maty masujące - czy warto stosować? 25.05.16, 20:01
      Wątek na ten temat przed chwilą był
      forum.gazeta.pl/forum/w,22,142491148,142491148,Mata_masujaca_masazer_co_wybrac_.html
      • sajmon1973 Re: Maty masujące - czy warto stosować? 25.05.16, 20:10
        koziorozka napisała:

> Wątek na ten temat przed chwilą był
        > forum.gazeta.pl/forum/w,22,142491148,142491148,Mata_masujaca_masazer_co_wybrac_.html

Trzy lata temu to dla Ciebie przed chwilą? Zresztą nic konkretnego nie napisali np. jaki rodzaj maty używali i jakie dawało efekty itd
        • koziorozka Re: Maty masujące 26.05.16, 13:29
          sajmon1973 napisał:
          > Trzy lata temu to dla Ciebie przed chwilą?

Ostatni post sprzed 11 dni.
          Nic konkretnego? To zmień to. Forum tworzymy wszyscy.
    • krzycho5566 [...] 25.10.16, 14:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • koziorozka Re: Maty masujące - czy warto stosować? 26.10.16, 10:30
        krzycho5566 napisał(a):
        > Twierdze, że warto! Mam od lat problemy spowodowane wadą wrodzoną. Jestem skazany na masaże i ćwiczenia do końca życia. Zakup maty był niezbędny. Nie wyobrażam sobie jeździć cały czas do masażysty. Dlatego kupiliśmy z żoną matę na raty na prezentacji firmy (tu była nazwa). Nie była tania ale jest bardzo solidna, świetnie działa i mamy 10 lat gwarancji. Dla mnie to mój najlepszy ostatnio zakup.

Napisałeś dwa posty na forum i dwa o tej samej macie. Przypadek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka