ania.modrak 05.07.16, 15:59 Witam, Proszę o wskazanie dobrego endokrynologa na NFZ, przemierzam się do zapisania w przychodni na Słowackiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashigirl369 Re: Endokrynolog - Poznań !!! NFZ 14.07.16, 18:57 Udało Ci się zarejestrować? Jakie mają tam terminy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.modrak Re: Endokrynolog - Poznań !!! NFZ 30.07.16, 00:02 Lipiec/Sierpień 2017 Odpowiedz Link Zgłoś
hashigirl369 Re: Endokrynolog - Poznań !!! NFZ 04.08.16, 07:48 No nieźle :/ Słyszałam wiele dobrych opinii o tym centrum endokrynologicznym, o specjalistach, przeprowadzanych na miejscu wszystkich badaniach i podejściu do pacjenta. Dziś jadę się zarejestrować, mam nadzieję, że to wszystko okaże się prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.modrak Re: Endokrynolog - Poznań !!! NFZ 13.08.16, 03:53 Jak termin? Do kogo się zapisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
hashigirl369 Re: Endokrynolog - Poznań !!! NFZ 14.08.16, 22:47 Wizytę miałam 11 sierpnia, udało mi się tak szybko ze względu na złe wyniki, które miałam ze sobą podczas rejestracji. Byłam u dr Ilony Gradeckiej-Kubik. Mimo godzinnego opóźnienia (wizyty pacjentek przede mną się przedłużyły) jestem bardzo zadowolona. Pani doktor wysłuchała wszystkiego, co miałam do powiedzenia o przebiegu mojej choroby, przejrzała wszystkie moje wcześniejsze wyniki, wykonała usg tarczycy, zmierzyła nawet ciśnienie i zważyła mnie. Pani dr stwierdziła, że nie popiera tego leczenia, które miałam dotychczas i teraz "wycofuję się" z tych leków, podejrzewa również, że choruje na Gravesa-Basedowa, a nie Hashimoto. Już za miesiąc kolejna wizyta i zobaczymy w jakim kierunku pójdzie dalsze leczenie. Pani dr równiez bardzo sympatyczna, wizyta przebiegała w miłej atmosferze. Myślę więc, że trafiłam pod świetną opiekę. Jeśli Twoje wyniki są słabe (TSH) spróbuj pójść z nimi do rejestracji i poprosić o wcześniejszą wizytę - warto! :-) Odpowiedz Link Zgłoś