Gość: majaija IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 12:27 już 5 m-cy nie mogą się zagoić uszy mojej córki po przekłuciu, jak przemywam rivanolem jest ok, jak przestaję, znowu ropa. Może znacie pewny na to sposób? maść tribiotic nie daje efektu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: nie goją się przekłute uszy 18.10.04, 12:32 A jakie córka ma kolczyki?? Ja np.jak zmienię z srebrnych na zwykłe to zaraz mnie bolą uszy i puchną.Może zmiana na inne da lepszy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majaija Re: nie goją się przekłute uszy IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 12:48 od początku nosiła kolczyki z chirurgicznej stali(?), podobno idealna w tym celu , ale teraz kupiłam zwykłe srebrne i czekam na efekt, Odpowiedz Link Zgłoś
dr-divlo Re: nie goją się przekłute uszy 18.10.04, 14:59 te ze stali chirurgicznej wcale nie sa najlepsze- najlepsze są metale obojętne: złoto, ewentualnie srebro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: nie goją się przekłute uszy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 18.10.04, 12:43 to może być objaw uczulenia na metal (lub jeden ze składników stopu,np. chrom, nikiel), z którego są zrobione kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia1 Re: nie goją się przekłute uszy IP: *.proxy.aol.com 18.10.04, 15:19 Mialam to samo. Pomogly zlote kolczyki. Mialam wtedy 10 lat i tato przywiozl mi male kolczyki, nadajace sie dla dziewczynki, z Rosji. W Polsce wowczas - poczatek lat 80 nie mozna bylo kupic zlotych kolczykow. Do dzis (mam 30 lat) moge nosic tylko zlote. Jakiekolwiek inne czy nawet srebrne jestem w stanie zalozyc na pare godzin gdyz okolice przeklucia zaczynaja mnie bolec i wytwarza sie stan zapalny. Natychmiast musze zmienic na zlote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: nie goją się przekłute uszy IP: *.ss.shawcable.net 18.10.04, 17:28 Wyglada na uczulenie na metal z ktorego sa zrobione kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bRONEK Re: nie goją się przekłute uszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 07:22 SPRÓBÓJ URUCHOMIC WEWNĘTRZNE MECHANIZMY OBRONNE TWOJEJ CÓRKI - POLECAM WAJWYŻSZEJ JAKOŚCI SUPLEMENT ZWIĘKSZAJĄCY AKTYWNOŚC UKŁĄDU IMMUNOLOGICZNEGO. zOBACZ www.zdrowie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś