Dodaj do ulubionych

E-wizyta zwolnienie lek

11.12.22, 03:50
na Poniedziałek 12.12 mam umówioną e-wizytę u lekarza internisty , czuję się średnio jak na swoje lata , ale problem ze zdrowiem nie jest tu najważniejszy ,chodzi o to że złożyłem wypowiedzenie w pracy i umowa wygasa z końcem grudnia , ale atmosfera jest na tyle nieznośna że chcę wziąć zwolnienie lekarskie do 24 grudnia i teraz nie wiem czy powiedzieć lekarzowi prawdę czy kombinować z kręgosłupem , najbliższy termin do psychiatry to kwiecień , ma ktoś jakiś pomysł ?
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: E-wizyta zwolnienie lek 11.12.22, 11:05
      Jak lekarz cię zna, to bym prawdę powiedziała.
      Jak nieznany, to rzuć monetę albo próbuj wyczuć w trakcie rozmowy,
      • tygrynio1966 Re: E-wizyta zwolnienie lek 11.12.22, 21:26
        koziorozka napisała:

> Jak lekarz cię zna, to bym prawdę powiedziała.
        > Jak nieznany, to rzuć monetę albo próbuj wyczuć w trakcie rozmowy,

nie zna , to był jedeny dostępny termin
        • tygrynio1966 Re: E-wizyta zwolnienie lek 14.12.22, 02:17
          już po e-wizycie, okazuje się że przy teleporadzie ze zwolnieniem nie jest tak łatwo, lekarze boją się że pacjent kombinuje i bronią się przed wystawieniem L4 ,suma,sumarum dostałem do końca tygodnia ale to mi nie rozwiązuje problemu bo potrzebuję do Wigilii
          • koziorozka Re: E-wizyta zwolnienie lek 14.12.22, 14:40
            W poniedziałek nie kombinuj, powiedz, że się do psychiatry nie dostaniesz, a sytuację masz bardzo trudną.
            • tygrynio1966 Re: E-wizyta zwolnienie lek 16.12.22, 21:17
              koziorozka napisała:
              zwolniło się miejsce , byłem dzisiaj powiedziałem prawdę , lekarka zrozumiała , zamykam wątek , pozdrawiam
              > W poniedziałek nie kombinuj, powiedz, że się do psychiatry nie dostaniesz, a sy
              > tuację masz bardzo trudną.
              • tygrynio1966 Re: E-wizyta zwolnienie lek 16.12.22, 22:03
                chyba jednak nie koniec wątku :( , bo lekarka powiedziała że daje mi zwolnienie , a teraz się zalogowałem na Internetowe Konto Pacjenta a tam zwolnienia nie ma , przychodnia ponownie będzie czynna dopiero w Poniedziałek a teoretycznie bez zwolnienia powinienem się stawić rano do pracy , ile człowiek musi się namęczyć zanim umrze , jprdl ;)
                • tygrynio1966 Re: E-wizyta zwolnienie lek 17.12.22, 17:42
                  jest na platformie zusowskiej , zamykam wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka