gazetamt
13.11.23, 12:20
Cześć, mam pewien wstydliwy problem.
Od najmłodszych lat (odkąd po prostu pamiętam) mam "wrażenie", że nieprzyjemnie mi pachnie z buzi. Nikt nigdy mi nie powiedział, że mi brzydko pachnie, albo głupio zaproponował gumę. I ja już nie wiem czy to jest moja paranoja. Mam partnera od dobrych kilku lat, mieszkamy razem i mówi mi, że nigdy nie czuł żeby nieładnie mi pachniało, co najwyżej poczuje, że coś jadłam czego on nie jadł ale, że to absolutnie nie jest nieładny zapach tylko zapach jedzenia... Pytałam już kiedyś moją mamę czy czuła ode mnie kiedykolwiek jakiś zapach-mowi że nie. Nie mam też żadnej dobrej koleżanki żeby też jej się zapytać bo zawsze unikałam bliższej relacji właśnie z tego powodu.
Zawsze mam przy sobie gumy do żucia, spray do psikania i pastę do zębów. Ale stety niestety pracuje w handlu i nieraz nie mam czasu po prostu wziąć gumy czy psiknac sprayem. A nawet jeśli wezmę gumę to po chwili znów mam wrażenie, że jest słabo. Po prostu popadam w paranoję już, czy na prawdę nikt nic nie czuję czy jednak sobie tego nie wmowilam...