julia.julja
25.11.23, 15:58
Czesc potrzebuje pomocy, mam 22 lata, od dwoch tygodni czuje klucie pod lewym zebrem, niewazne czy leze, czy stoje czy siedze 😢 strasznie jestem zestresowana, juz moje diagnozy siegaja chyba najgorszego 😢 dodam do tego, ze czesto miewam zaparcia, wczesniej chorowalam na anemie, ostatnio mialam robione badania krwi, wszystkie sa w porzadku, powiedzialam lekarzowi o swoich bolach, zaczal mnie badac, mowil cos o gazach w lewej stronie i ze nie mam sie czym martwic tylko powinnam zmienic diete i zebym nie nastawiala sie na najgorsze poniewaz wykazaloby to badanie krwi, dal mi tez skierowanie na badanie krwi utajonej w kale… lecz gdy zaparcia mijaja i tak czuje ten bol i klucie w tym miejscu. Chodze od tego czasu ciagle zestresowana. Nie wiem jakie badania moge zrobic, bo nie wiem dokladnie co mnie tam kluje, rok temu mialam robione badanie usg jamy brzusznej w szpitalu, wszystko bylo w porzadku, lecz podczas badania lekarz gdy patrzyl na moje jelita zastanawial sie czy nie jest tam polip, potem to wykluczyl…a od dwoch dni zaczely mnie bolec jeszcze plecy od gory do dolu. Moze ktos mial podobnie i moze mi pomoc?