Dodaj do ulubionych

OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW

IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 21.11.04, 22:26
Bardzo proszę o opinie od osób, które wybielały zęby u stomatologa. Czy zęby
pozostają długo białe, jak reagują na kawę, herbatę czy papierosy?. Czy ktoś
z Państwa był niezadowolony i dlaczego ?. Jakie są koszty wybielania zębów ?.
A może są jakieś skuteczne metody domowe ?.
Za opinie serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:16
      Ja mam dobry sposób- codziennie pić wodę z miodem i cytryną(dużo cytryny).
      Serio-działa w przeciwienstwie do past wybielających
      • Gość: max Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 21.11.04, 23:32
        dziękuję, też o tym słyszałam, z co z sodą ?
      • mcattery Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW 22.11.04, 02:05
        ja chodze i jestem zadowolony.Pale papierosy, pije hektoilitry kawy
        ( niesety.... )co do efektu wybielenia utrzymuje sie on w zaleznosci od tego,
        czy palisz(ile) czy pijesz kawe,herbate, (ile),w jaki sposob czyscisz zeby,jaka
        masz kosc, jakie bakterie sa w twojej jamie ustnej itd.
        Wszystko jest indywidualnie uzaleznione.

• Gość: evelina Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.elk.mm.pl 23.11.04, 12:05
          ja wiem za jak na domowe srodki pomaga proszek do pieczenia,2 lyzki rozpuscic w
          szklance wody i szuru buru:),to pomaga jednak czeste stosowanie moze uszkodzic
          plytke nazebna,hmmm cytryna tez pomaga.z kupnych produktow nie polecam denivitu
          bo nie pomaga bynajmniej mi(no moze w malym stopiu)ale dobre sa paski wintera
          polecam-tylko troche kosztują.
          pozdrawiam evelina
          • monika_5 Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW 23.11.04, 12:08
            czyli soda oczyszczona, ja bezpośrenio na szczoteczkę ten proch
            • Gość: evelina Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.elk.mm.pl 23.11.04, 12:10
              no ja tez,choc to bardziej szkodzi
      • Gość: lu Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 12:10
        Cytryna ma wlasciwosci wybielajace. Niszczy tez szkliwo. A po co miod????
    • Gość: evelina Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.elk.mm.pl 23.11.04, 12:13
      a i slyszalam ze trzeba jesc duzo jablek-ponoc tez pomaga
    • Gość: anka Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:12
      ja wbielałam w gabinecie
      koszt to 400zl za szczeke rozjasnienie o kilka tonow zauwazalne odrazu
      zabieg trwał 30 min
      jedyny minus to nadwrazliwosc zebow (duza) przez dwa nastepne dni
      • Gość: q Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:52
        A jaki to był zabieg/metoda ???

Słyszałam o jednym za cenę bagatela ponad 2 tyś. a na taki wydatek mnie nie
        stać.

Pzdr.
      • Gość: Agnieszka Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:14
        Mam pytanie do Anki. Napisałaś kiedyś, że wybielałaś zęby w 30 minut. czy
        mogłabyś dać namiary na gabinet w którym to zrobiłaś. dzięki
    • Gość: Krotka Re: OPINIE O WYBIELANIU ZĘBÓW IP: *.eranet.pl 28.11.04, 22:51
      u dentysty zrobiłam sobie szynę silikonową jak szczeka, którą przez 10 dni na
      noc nakladalam z zelem wybielajacym kupionym u dentysty. efekt rewelacyjny,
      moge podziwiac non stop, bo dolnej szczeki nie zrobilam wiec mam różnicę bardzo
      widoczną ale dołu i tak nie pokazuje wiec luz. Zapłaciłam za całośść jakieś 480
      zł. Polecam!!!! pije kawe, mam fatalne ph w buzi i łatwo mi się odklada kamien.
      Probowalam soda ale odradzono mi, bo bardzo mozcno uszkadza szkliwo a ja mam od
      zawsze nadwrazliwosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka