Gość: viola IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.04, 22:25 czym smarować siniaki po welfronach aby jak najszybciej znikneły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meena Re: siniaki po welfronach IP: *.toya.net.pl 23.11.04, 22:39 mi na sińce ( ale nie po wenflonach) pomogło smarowanie maścia heparynową i maścia z arniki.Pani w aptece mi poleciła kiedys i zadziałało Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: siniaki po welfronach 23.11.04, 23:16 No, maść z arnki, albo arnika w wersji homeopatycznej - ARNICA MONTANA 9CH, 3-4 kulki pod język 4-5 razy dziennie 16%VOL 22%VAT takie tam sobie forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka79 Re: siniaki po welfronach 24.11.04, 00:29 O podoba mi się to i to naprawdę działa? Mi już homeopatia pomogła w zwalczeniu ciągłych przeziębień i gryp więc w nią wierzę. Tylko, że homeopatia powinna być dobierana indywidualnie :-( Myślisz, że pomogłoby to co polecasz na moje siniaki, które robią się non stop właściwie nie wiem od czego i to wielkie? Odpowiedz Link Zgłoś