Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:23 Co mam jesc by trochę przytyć! nigdzy się nie odchudzalam poniewaz nie jest mi to potrzebne. Jestem szczupla osoba i chcialabym troszkę przytyć. Znacie jakieś diety specjalne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <<prezes>> Re: chce przytyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 14:39 jeśli masz szybką przemiane materii lub intenswnie trenujesz będzie to trudne (ja tak mam)pewna znajoma pracuje jako chemik powiedziała mi żeby łączyć węglowodany z tłuszczami czyli np. makaron ze skwarkami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: chce przytyć IP: *.athens.access.acn.gr 28.11.04, 20:06 musisz duzo jesc ja tez nie moglam przytyc i juz sie z tym pogodzilam gdy pojechalam na wakacje na tydzien w hotelu byl bufet 3 razy dziennie wiec nie jadlam ale za przeproszeniem zarlam jak swinia doslownie sie przejadalam i przestawalam jak juz nie moglam wiecej,pozniej musialam sie w pokoju polozyc pol godziny alez jakie bylo moje zdziwienie gdy po powrocie do domu w tydzien przytylam 2,5 kg to byl rekord w zyciu nie udalo mie przytyc ani grama,zeby przytyc potrzebne sa kalorie 4000 kalori dziennie i nie ma mowy zeby sie nie udalo ale trzeba cierpliwosci i jesc,jesc,i jeszcze raz jesc duzo do przejedzenia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azi Re: chce przytyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:59 a jesli ktos jak wiecej je to dostaje biegunki to co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś