Gość: agusia IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 06.12.04, 13:09 jak w tytule Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:49 ja choruje na scheuermanna czyli tzw. aseptyczna martwicę trzonów kręgosłupa. Napisz maila do mnie co chcesz wiedziec, postaram sie odpowiedziec a mysle ze wiem dosc duzo na ten temat. Pozdrawiam rita78@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rita78 Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? 07.12.04, 10:50 odpisze ci dzisiaj na maila wieczorkiem. teraz jestem w pracy i nie bardzo mam na to czas,ale wieczorem napisze.obiecuje. Pozdrawiam Rita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madark Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? IP: *.polkomtel.com.pl 07.12.04, 16:44 Słyszałem i chorowałem. A dowiedziałem się o tym stosunkowo niedawno, w wieku 30 lat, podczas diagnostyki problemów z plecami. Do tego dołożyłem siedzący tryb życia i teraz mam problem. Wrzuć nazwę w googla, są całkiem niezłe opisy po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia75 Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? 08.12.04, 11:11 Tak też zrobiłam (wrzuciłam nazwę w google :))) i sobie poczytałam. Mam 29 lat i też dopiero się dowiedziałam że na to kiedyś chorowałam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rita78 Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? 08.12.04, 11:53 agusia, wyslalam ci maila. wczoraj cos zamieszalam z poczta i poszedl dopiero dzisiaj rano. daj znac czy doszlo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem obserwuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:55 na tym forum Nową Fajną Zabawę pt: " Kto Ma ciekawszą chorobę" dzis autorce watku sie nie udało, aż trzy osoby to mają. prawie jak katar. przegrywa pani. 5040 ps zyczymy szczescia następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
agusia75 Re: obserwuje 08.12.04, 13:13 niezbyt mądry z Ciebie człowiek. Wspólczuję kiepskiego poczucia humoru - i życzę żeby Ciebie nic w życiu nie bolało. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agusia75 Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? 08.12.04, 13:12 Rita odpisałam Ci dziś na maila - dziękuję! Też napisz czy doszedł? Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 13.12.04, 10:25 Odpowiedz Link Zgłoś