Dodaj do ulubionych

Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował??

IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 06.12.04, 13:09
jak w tytule
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:49
      ja choruje na scheuermanna czyli tzw. aseptyczna martwicę trzonów kręgosłupa.
      Napisz maila do mnie co chcesz wiedziec, postaram sie odpowiedziec a mysle ze
      wiem dosc duzo na ten temat.
      Pozdrawiam
      rita78@tlen.pl
      • agusia75 Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? 07.12.04, 09:00
        ...
        • rita78 Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? 07.12.04, 10:50
          odpisze ci dzisiaj na maila wieczorkiem. teraz jestem w pracy i nie bardzo mam
          na to czas,ale wieczorem napisze.obiecuje.
          Pozdrawiam
          Rita
    • Gość: madark Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? IP: *.polkomtel.com.pl 07.12.04, 16:44
      Słyszałem i chorowałem. A dowiedziałem się o tym stosunkowo niedawno, w wieku
      30 lat, podczas diagnostyki problemów z plecami. Do tego dołożyłem siedzący
      tryb życia i teraz mam problem. Wrzuć nazwę w googla, są całkiem niezłe opisy
      po polsku.
      • agusia75 Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? 08.12.04, 11:11
        Tak też zrobiłam (wrzuciłam nazwę w google :))) i sobie poczytałam. Mam 29 lat
        i też dopiero się dowiedziałam że na to kiedyś chorowałam.
        A.
        • rita78 Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? 08.12.04, 11:53
          agusia, wyslalam ci maila. wczoraj cos zamieszalam z poczta i poszedl dopiero
          dzisiaj rano. daj znac czy doszlo?:)
          • Gość: siedem obserwuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:55
            na tym forum Nową Fajną Zabawę pt: " Kto Ma ciekawszą chorobę" dzis autorce
            watku sie nie udało, aż trzy osoby to mają. prawie jak katar. przegrywa pani.

5040

ps
            zyczymy szczescia następnym razem
            • agusia75 Re: obserwuje 08.12.04, 13:13
              niezbyt mądry z Ciebie człowiek. Wspólczuję kiepskiego poczucia humoru - i
              życzę żeby Ciebie nic w życiu nie bolało.
              Pozdrawiam serdecznie
          • agusia75 Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? 08.12.04, 13:12
            Rita odpisałam Ci dziś na maila - dziękuję!
            Też napisz czy doszedł?
            Agata
    • Gość: aaaaaa Re: Choroba Scheuermanna - kto słyszał, chorował? IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 13.12.04, 10:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka