Dodaj do ulubionych

POMOCY PLYTKI ODDECH!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 01:18
od kilku dni cierpie na bardzo plytki oddech i ni emoznosc naprani
apowietrze , cisnienie mi bardzo spadlo, i pochowaly si ewszystkie zyly i
strasznie stracilem napiecie miesni, jestem bardzo te zpoddenerwowany przez
to, serce zbadalem i jest ok wiec co to? mam tez kataer i z zatok mi splywa
flegma do gardla , czy to przez to?
Obserwuj wątek
    • Gość: vilanelle Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 07:31
      hej, tez mam ten problem, zaczelam o nim watek pare dni temu - "problemy z
      oddychaniem" - jest na poprzedniej stronie.
      pozdrawiam
      v.
    • Gość: Inka Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:05
      Płytki oddech to jeden z objawów zapalenia płuc. Najlepiej po prostu idź do
      lekarza, zleci RTG płuc i wszystko się wyjaśni.
    • Gość: u Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:57
      no zrobilem rendgem klatki i wszystko ok wiec co jescze mam zbadac serce tez
      badalem i oj
      • babycakes Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! 14.12.04, 18:04
        A czy to aby nie na tle nerwowym?
        • Gość: s Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:24
          no ale mam jescze takie objawy jak slabosc i dretwienei miesni , miekkie
          miesni, kaszel i katar
    • Gość: piotrek Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.pl / 193.24.200.* 15.12.04, 09:51
      moze masz odme -pluco ci peklo
    • Gość: Inka Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:37
      Poproś lekarza rodzinnego o skierowanie do pulmonologa. Zleci spirometrię, może
      tomografię płuc, a to są dokładniejsze badania, niż zwykłe RTG, które nie
      zawsze lekarz potrafi dobrze odczytać. Zdecydowanie skonsultuj się ze
      specjalistą i nie tłumacz tych objawów nerwicą.
    • Gość: vikka Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.wszib.poznan.pl 15.12.04, 10:56
      a nie denerwujesz się czymś?bo czasem tak jest jak masz powazny problem:(płytki
      oddech i nie można nabraniać powietrza:(wez pare głebokich wdechów,spróbuj na
      siłe ziewnąc(to też pomaga)a najlepiej do pulmunologa:)
    • Gość: Hubert Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.chello.pl 15.12.04, 11:18
      Oto moja rada:
      Poloz sie, odprez, skup sie na oddechu i poobserwuj go uwaznie przez 15 minut.
      Wdech wydech, wdech wydech itd.

Pozdrawiam Hubert
    • Gość: on Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 12:32
      jeszce jedna wazna sprawa od kiedy zaczely sie moje problemy z oddychaniem
      czyli ok 2 tygodnie temu to tego samego dnia przestal mnie bolec brzuch bo
      wczesniej cierpialem na nadkwasote i refluks oraz przepukline przewodu
      pokarmowego a od czasu gdy zaczal sie problem z oddychaniem , slabosc i miekki
      emiesnie , slabe napiecie wszystkiego, poddenerwowanie i nie moznosc zmeczenia
      sie ze tak powiem , jestem caly czas pobudzony mimo niskiego cisnienia krwi, to
      wszystkie problemy z brzuchem przeszly , czy to moze byc powiazane a problemy
      te zmialem od kilku lat i soe przyzwyczailem do nich ale to co teraz mam jest o
      wiele gorsze ale nic mnie ni eboli.
    • Gość: adam Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:49
      nikt nie pomoze? co zrobic do kogo sie udac jakie badania? serce zrobilem ekg i
      rentgen klatki i ponoc wszystko ok a mi si ezyly pochowaly i nie moge przy
      oddechu wyrzucic krwi , jestem ju zbardzo niedotleniony ale o dziwo wogole nie
      zmeczony i nie chce mi si espac , wogole sie nie mecze? co jest ??
      • wirski Adasiu z onym 16.12.04, 06:52
        weźcie się za ręce i galopem zapier...cie do psychiatry. Takie same posty
        umieszczasz na różnych forach.
        Jak nie masz co robić, to się rozbierz i ubrania pilnuj!!
        Niewątpliwie wymagasz pomocy lekarskiej - psychiatrycznej;)
    • Gość: g Re: POMOCY PLYTKI ODDECH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:53
      g
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka