polikopik 17.12.04, 22:10 mam problem z przedwczesnym wytryskiem. chciałbym żeby ktoś mi pomógł. Co mam robić. Czy są jakieś środki farmakologiczne. Proszę o pomoc. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: problemy z sexem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:50 A jeżeli mogę wiedzieć, to ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
polikopik Re: problemy z sexem 18.12.04, 08:59 mam 28 lat miałem tylko jedną kobietę moją żonę iz powodu mojej dolegliwości nasze małżeństwo się rozpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polikopik Re: problemy z em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:30 Świrujesz!Są napewno inne powody rozpadu twojego małżeństwa.Przedwczeny wytrysk jest tylko objawem nadmiernego podniecenia.A kobiecie do pełnego zadowolenia ze współżycia potrzeba jeszcze wielu innych doznań.Lala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: problemy z em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:38 I chyba tak jest. Jeżeli są problemy ze sferą seksualną, najlepszym wyjściem jest udanie się do specjalistów i wykonanie jakiś badań. Napewno jest to jakaś błachostka. Może za rzadko się kochacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: problemy z em IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.12.04, 11:05 Można spróbować ziołowych preparatów uspokajających np. Passispasmol, Lupulina, Persen forte. Poza tym jak masz chęć to się masturbuj bo to uczy panowania nad wytryskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
polikopik Re: problemy z em 18.12.04, 12:11 tak oczywiście ja chciałem walczyć z tym a ona to olała przestała się ze mną kochać a ja popadłem we flustracje i wynikiem tego były ciągłe kłótnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polikopik Re: problemy z em 18.12.04, 12:14 reszta doznań sexualnych była ok. tak podobno ona twierdzi ale chciała dojść do orgazmu tylko w ten jeden sposób a ja niestety nie mogłem temu sprostać. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Ile lat jestescie razem??? 18.12.04, 11:56 Nadmierne podniecenie moze wystepowac w poczatkowej fazie zwiazku, jest normalne szczegolnie u mlodych chlopakow, ale z czasem przechodzi. Wyglada na to, ze byles swiadomy swego problemu i dlatego czekales tak dlugo z debiutem seksualnym, liczac na to ze minie sam z siebie, mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
polikopik Re: Ile lat jestescie razem??? 18.12.04, 12:09 jesteśmy razem od ponad 4 lat Odpowiedz Link Zgłoś
polikopik Re: problemy z sexem 18.12.04, 17:15 Dzięki za słowa zrozumienia niektórzy nie wiedzą jakie to może być ważne dla faceta móc zaspokoić swoją partnerkę bo sami tego nie przeżywają Naprawdę wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: problemy z sexem 18.12.04, 20:16 Przedwczesny wytrysk to objaw nerwicowy. Pomagają leki uspokające podbnie jak w nerwicy np. ziołowe (podaje man w poście wyżej) albo tuż przed stosunkiem można wziąć środek uspokajający np. Lorafen 0,5 mg, Oxazepan 5 mg, Hydroxyzinum syrop 1/2 łyżki (recepta!). Również zaleca się też leczenie polegające na treningu masturbacyjnym, aby nauczyć się panować nad wytryskiem. Jest też terapia partnerska z udziałem kobiety: kobieta masuje żołądź (można posmarować wazeliną lub Zelem K-Y) a tuż przed wytryskiem mocno ściska członek i tak przez 10 dni. Przedwczesny wytrysk jest częstym schorzeniem. Wpływa na to też sytuacja zewnętrzna np. stresy w pracy itp. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed do polikopik 18.12.04, 20:40 ------------------------------------------------------------------------- "...chciała dojść do orgazmu tylko w ten jeden sposób, a ja niestety nie mogłem temu sprostać..." ............................................................................... Uswiadom swoja zone, ze nawet jesli mezczyzna funkcjonuje idealnie, to nie zawsze kobieta osiaga orgazm w czasie stosunku, tylko potrzebuje troche pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
polikopik Re: do polikopik 19.12.04, 08:59 Uświadamiałem ale to chyba było za póżno ( a ja myślałem że ona o tym wie). Odpowiedz Link Zgłoś
fibra Re: do polikopik 19.12.04, 13:47 Medal zawsze ma dwie strony a tu pojawia się tylko ta jedna i zaczyna mnie to już denerwować. Powodem rozpadu naszego małżeństwa absolutnie nie był i nie jest przedwczesny wytrysk mojego męża, mam duże doświadczenie seksualne i z tym problemem spotkałam sie wiele razy w swoich wcześniejszych związkach, wielu mężczyzna ma z tym problem. Na samym początku małżeństwa zastrzegłam mężowi że nigdy nie doszłam do orgazmu podczas stosunku i ma nie mieć bezpodstawnych wyrzutów sumienia jeśli i podczas naszego współzycia do tego nie dojdzie , bo tego nie oczekuję. Zawsze dochodziłam do orgazmu przez pobudzenie łechtaczki i w taki sposób zaspokajał mnie również mąż (skutecznie i dobrze-nigdy na to nie narzekałam bo robił to perfekcyjnie) Ale źródłem rozpadu stało sie zupełnie coś innego. Kiedy nie miałam ochoty na seks mąż "karał" mnie swoimi fochami, nie było zrozumienia, a tylko pretensje że on chodzi niewyżyty i znerwicowany z mojego powodu. Kiedy chciałam się do niego przytulić lub pocałować zaraz zaczynał mnie obmacywać i nie rozumiał słowa "NIE" i " nie mam ochoty teraz na seks" - za to też mi się obrywało fochami, albo pomimo mojego "nie" dalej mnie molestował. Przystawałam na współżycie niejednokrotnie dla świętego spokoju, bo jeśli nie było seksu to było afery i kłótnie....a ja chciałam spokoju w domu, również ze względu na małe dziecko, które codziennie wysłuchiwało naszych kłótni. Ile razy mam ci jeszcze powiedzić dlaczego to się rozwaliło???? czy muszę to robić publicznie? Nie dałeś mi czułości której tak bardzo potrzebowałam, kojarzyłam Ci sie tylko z zaspokajaniem seksualnym, a ja jestem kobietą, potrzebuje uczuć, przytulań, delikatnych pocałunków. Nie rozumiem dlaczego szukasz takiej pomocy dla naszego małżeństwa... ono już jest definitywnie skończone. Jak to sobie wyobrażałeś? że przyjdziesz do mnie i powiesz pokochajmy się bo naprawiłem swój problem, już mogę dłużej... naprawdę nie to stanowi meritum naszego problemu małżeńskiego więc naprawienie tego nic nie zmieni między nami. Odpowiedz Link Zgłoś
polikopik Re: do polikopik 19.12.04, 15:55 To o co tu chodzi nie dotyczy już Ciebie, to na przyszłość. Mam na tym punkcie bzika i chcę się z tego wyleczyć sam bez twojej pomocy. JA JUŻ NIC OD CIEBIE NIE CHCĘ. Zrozum to jest twoje życie.A jeżeli chodzi o sex to czemu nie ale nic na siłę i na pewno nie zobowiązujący. A na koniec mówiłaś kiedyś o prywatności a to jest moja prywatność. Czy ja czytałem twoje maile do twoich "znajomych" nie. I ja chcę mieć chociaż w internecie prywatność. Prowadzisz dochodzenie? Dzięki na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
polikopik Re: problemy z sexem 19.12.04, 08:57 Dzięki bardzo środki ok. ale z kobietą to już może być problem. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: problemy z sexem 19.12.04, 11:22 Polikopik, za dlugo czekales aby cos zrobic z problemem, teraz juz moze za pozno ratowac malzenstwo... Nie macie dzieci, wiec moze lepiej nie ratowac? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed do Henryk 9 18.12.04, 20:33 Przeciez polkopik nie ma problemow z potencja, tylko z przedwczesnym wytryskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
goodman41 Re: problemy z sexem 30.05.14, 09:33 Mąż wraca z pracy do domu i zastaje roznegliżowaną żonę siedzącą na kolanach u faceta. Żona do faceta: -Chodź do łózka Mężowi podaje krzesło i mówi: -A ty siadaj i się ucz. @polikopik Żona powiedziała ci, czego oczekuje od ciebie. Jak tego nie zrobisz, to znajdzie się taki, który to zrobi. Ażeby mieć dobry seks, to trzeba mieć sprawny organizm. Taki organizm mozna uzyskać tylko poprzez właściwe odżywiane. Najwłaściwszym odżywianiem dla człowieka jest odżywianie niskowęglowodanowe. Ja na takim odżywianiu potrafię doprowadzić partnerkę do wielokrotnego orgazmu. Popracujcie razem nad takim odżywianiem i macie wielką szansę do utrzymania waszej rodziny w całości, co jest bardzo ważne dla waszych dzieci. I tego wam życzę z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś