Gość: Chce wiedzieć IP: *.ltv.pl 20.12.04, 10:57 Czy ktoś mi powie jakie mogą być objawy nowotwora węzłów chłonnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feline Re: nowotwór IP: *.dial.proxad.net 20.12.04, 14:01 Jesli Ci napiszemy, to za trzy godziny 4/5 uczestnikow tego forum beda "mialy" wszystkie podane objawy. Napisz, co ci dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chce wiedzieć Re: nowotwór IP: *.ltv.pl 20.12.04, 15:05 Chodzi o to że mam malutki guzek kolo lewego sutka.Byłem w zeszłym roku u onkologa i ten powiedział tylko dotykając że to może być ślad po jakimś przeziębieniu.Tak naprawde to pierwszy raz to wyczułem 8 -lat temu a potem o tym zapomnialem.Dopiero od roku mam dyskomfort w tym miejscu czuje klucie które promieniuje na lewą pachę i pod nią.Jak dotknę to nawet bardziej.Jestem trochę przerażony ,chociaż próbuje się pocieszać gdyż w zeszłym tygodniu robiłem bad.okres.i mam OB-6 i inne wyniki w normie (z tego co porównywałem w inter.Np.WBC 6,80 norma4,00-10,0.Jednak i tak mam kosmate myśli może dlatego że żony kolega zmarł na raka węzłów chł.Jak tak realnie popatrze na siebie to może zachowuje się jak hipochondryk.Stąd to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
bulkazbananem Re: nowotwór 20.12.04, 16:16 Nie jestem lekarzem, ale wydaje mi sie, ze jak wyczules to 8 lat temu, to jakby to byl rak, to bys juz teraz byl pewien ze jestes chory, a nie sie ciagle zastanawial. Ale moze wypowie sie jeszcze jakis profesjonalista :) Pozdrawiam BzB Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: nowotwór 20.12.04, 21:21 to mze być tłuszczak,włokniak.. czyli nic strasznego. Idź do lekarza to sie uspokoisz. Rośnie toto? przesuwa sie pod palcami? Odpowiedz Link Zgłoś