Gość: Gość IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 17:28 Czy ktoś to już wyleczył, czy też miał tak koszmarne bóle, prawie rok łykam antybiotyki i nic . Może podpowiecie lekarza Ratujcie. Przerost (wg PSA) wykluczony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akuna Re: prostaty zapalenie? 04.01.05, 18:38 Przez rok przyjmowałeś antybiotyki? To masz strasznie zatruty organizm. Z tego też powodu mogą nie działać inne leki. Zacznij najpierw od szybkiego usunięcia toksyn z organizmu! Polecam skuteczne preparaty roślinne (gotowe do picia) oraz ukierunkowane preparaty na wsparcie leczenia np. prostaty, stanów zapalnych itp. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: prostaty zapalenie? IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:19 tych ukierunkowanych preparatów to tonę zjadłem, bakterii u mnie nie wykryto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: prostaty zapalenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:39 Miałem rok temu podobny objaw - nie bóle ale częste "gryzienie " w prostacie.Pomogło 2 opakowania Threelacu (niestety 600 zł.).W moim przypadku miałem jednak objawy candydozy - test ślinowy, obłożony język, przewlekłe dolegliwości żołądkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: prostaty zapalenie? IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:18 Niestety żadnych bakterii w moczu nie wykryto, innych badań nie było( oprócz usg).Może coś bliżej o tym teście ślinowym, a może który lekarz, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś