IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:27
witam! mam pytanie czy nie wiecie co to moze yc.. mam nastepujaca dolegliwosc.. ostatnimi czasy mam czeste bole brzucha, i spadl mi apety.. jestem glody ale nie potrafie niczego przelknac... waze 90kg i nie naleze do najszczuplejszych... jednak jestem bardzo zestresowana osoba.. co to moze byc??
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:35
      zapewne stres
      nerwica żołądka
      zespół jelita drażliwego

wynocha do lekarza!
    • Gość: karol Re: POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:43
      mam 17 lat ale no dosc duzo sresow mam i nie bylem pewny tego.. a jak to leczyc?
      • Gość: ola Re: POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 09:01
        możesz na złagodzenie stresów pić melisę i łykać ZIOŁOWE tabletki uspokajające,
        ale przede wszystkim MUSISZ pójść do lekarza, żeby postawił prawidłową diagnozę
        • Gość: karol Re: POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:19
          no ok jutro sie wybieram do lekarza.. zobaczymy co bedzie.... :( najgorsze jest to ze odczowam lęk przed wszystkim... nie widac tego po mnie z zewnatrz ale w srodku caly czas sie podswiadomie boje ...
          • lipa55 Re: POMOCY!!! 06.01.05, 16:37
            Lek przed wszystkim?
            W takim razie możesz mieć już depresję.
            Niestety, dolegliwości psychiczne i fizyczne łaczą się bardzo ściśle.
            Zajrzyj na forum depresja, poczytaj, czy objawy, które tam opisują przypominają
            Twoje problemy.
            • senior48 Re: POMOCY!!! 06.01.05, 18:42
              Najlepszą diagnozę postawia pani Ola. Ja mam to lata. Jak zioła nie pomagaja to
              TRIBUX bardzo dory i zkuteczny na recepte/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka