Gość: Kinga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:55 Czy ktoś korzystał z terapii yumeihi i z jakimi skutkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycha10 Re: Yumeiho 10.01.05, 10:10 Ja korzystalam i gorąco polecam. Chetnie powtórzylabym jeszczce raz ale nie wiem gdzie w w-wie można sie leczcyć tą metoda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Yumeiho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:58 Zajrzyj na stronę www.hasa.pl. W w-wie masz bardzo dużo możliwości leczenia sie tą metodą. Mozesz tez wpisac w Google "yumeiho" i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Yumeiho 10.01.05, 12:09 na www.yumeiho.pl jest lista terapeutów. Ja chodziłem do p. Szymańskiego na Żoliborzu - gość jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia Re: Yumeiho IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.01.05, 13:37 Dlaczego biorą tyle pieniędzy za masaż? Kogo na to stać? Gdyby obniżyli ceny, to zyskaliby wielu pacjentów. Chciałam wysłac do nich córkę ale koszt miesięcznej kuracji to 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
rene22 Re: Yumeiho - Kraków 11.01.05, 13:35 moze korzystał ktoś z tej metody w Krakowie i mógłby kogoś polecić? A może ktoś napisałby cos więcej na temat sukcesów dzieki tej terapii. Bedę wdzieczna. Pozdrawiam wszystkich pokrzywionych :) Odpowiedz Link Zgłoś