Gość: michal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 02:54 otoz od dlugiego czasu podszczypyje mnie odbyt mam swiad nawet jak ymyje to co smi sie zawsze tam klei do jakiego lekarza mam si eudac? urolog?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: WSTYDLIWY PROBLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 09:22 Oczywiście i to natychmiast do urologa, chyba że lubisz się męczyć. Wstydliwy problem to tylko dla Ciebie. Lekarz przyjmuje kilkanaście takich przypadków dziennie. Prawdopodobnie zainfekowałeś się czymś. A chwilowo możesz zastosować zwykłą maść clotrimazol (bez recepty) to Ci ulży trochę- ale nie wyleczy więc wizyta konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Romano Re: WSTYDLIWY PROBLEM IP: *.dial.proxad.net 05.02.05, 09:36 Do PROKTOLOGA. Zadnych medykamentow z wlasnej inicjatywy, "bo Gozdzikowej...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matkojbca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: WSTYDLIWY PROBLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:33 H..u tojest ten lekarz specjalista,co się zajmuje leczeniem schorzeń odbytu i odbytnicy.Widać,że jesteś kurduplem!Świadczy o tym twój post,że rozum masz blisko dupy! Odpowiedz Link Zgłoś