Dodaj do ulubionych

Po operacji WYROSTKA Robaczkowego Ciąża??

IP: *.jastrzabka.pl / 80.85.231.* 12.02.05, 13:30
gdy miałam 3 latka przeszłam operację wyrostka robaczkowego,teraz teraz chce
założyć rodzinę i martwię się o zrosty w jamie brzusznej,mam do tego paskudną
bliznę!jeśli jest tu jakaś przyszła lub teraźniejsza mama po tej opercji to
proszęo porady..
dzięki
Obserwuj wątek
    • mufka5 Re: Po operacji WYROSTKA Robaczkowego Ciąża?? 12.02.05, 19:19
      Przeszłam taką operację w wieku 14 lat.Nie mogę mieć dzieci.Laparoskopia
      wykazała ogromne zrosty,nie do usunięcia.Małe można usunąć.Od czterech lat
      jestem mama cudownego adoptowanego chłopczyka.
      • Gość: fifunia do mufki5 IP: *.jastrzabka.pl / 80.85.231.* 13.02.05, 20:26
        dzięki że podałaś nazwę badania które ci robili bo nawet tego nie wiedziałam
        jak zbadać te zrosty,dzięki
    • Gość: Gość 123 Re: Po operacji WYROSTKA Robaczkowego Ciąża?? IP: *.aster.pl 13.02.05, 06:39
      Ja miałam operację wyrostka na trzy miesiące przed ciążą.W czasie ciąży mocno
      przytyłam.Zrosty powoli się rozciągały, ale było to bolesne od początku ciąży
      prawie.To takie kłujące bóle w podbrzuszu. Nic się nie martw. Można przeżyć.
      • Gość: fifunia do mufki5 IP: *.jastrzabka.pl / 80.85.231.* 13.02.05, 20:24
        mufka zmartwiłaś mnie strasznie,jeśli ty masz takie problemy a miałaś w wieku14
        lat operację to strach pomyśleć co ja tam mam w brzuchu po 20latch!nigdy żaden
        lekarz,nawet mi o takich problemach możliwych nie powiedział! to straszne,mam
        jednak nadzieję że jesteś szczęśliwą mamą,wszystkiego dobrego.
      • mufka5 Re:do fifuni 15.02.05, 17:48
        Jestem najszczęśliwszą mamą pod slońcem.Nigdy Lekarze nie wspomnieli słowem o
        tym czego moge się spodziewać po takiej operacji.Nie mam o to teraz żalu,mam
        przecież cudownego syna.Nie trzeba zamartwiać się na zapas.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka