Dodaj do ulubionych

prawda objawiona.

02.10.12, 04:21
Schizofrenia to nie choroba.
Kościół i wszystkie religie to kłamstwo.
Umysł jest tak skonstruowany wierzysz widzisz.
Nasi bogowie którzy nas stwożyli latają nad naszymi głowami.
Bóg prawdziwy gdzie on jest?
Pra stara historia Gildi z przed wieków masoneria od początku to wie co teraz piszę.
Kościół to insttucja dla ludzi o krutkich umysłach.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 02.10.12, 14:57
      Prawda jest taka! chlastajcie się hehe.
      • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 02.10.12, 15:10
        Żona mnie leje ola boga laboga ide się pochlastać hehe.ULŻY MI umc...umc...
        • ditta12 Re: prawda objawiona. 02.10.12, 17:37
          <Prawda jest taka! chlastajcie się hehe.>
          :D:D:D
    • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 05.10.12, 15:07
      Właśnie czytałem tą Czubatą na końcu:) te baby faktycznie chyba wierza w to co piszą .... poprostu stek bzdur wyssała z paca i pierdzieli, no cóż skoro lubi, ona nawet nie ma pojęcia że ja pracuje cały czas hehe tez mały szczegół:D i że krzywdę robie tym których kocham ludzie żenada co ona o mnie może powiedzieć(gó...) nie zna mnie i nic nie wie wszystko to jej melancholiczne myśli wyssane z pogawędek z jej przyjaciółeczką.
      • ditta12 Re: prawda objawiona. 06.10.12, 07:02
        Nie przejmuj się babskimi plotami Uwierzu.Ciężko pracujesz mimo choroby i dbasz o swoją rodzinę.Chwała Ci za to.
        • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 06.10.12, 10:29
          Następnym razem Lebensborn mnie wykończy:) trzymają swoje brudne łapska na szpitalach mało tego prowadzą testy na żywych pacjetach.
          • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 06.10.12, 10:30
            Lebensborn mnie wykończy i nie będe musiał ciężko pracować:) żyjąc wśród ludzi o krutkich umysłach można się dobrze ubawić:)
            • 57marek Re: prawda objawiona. 08.10.12, 16:22
              Przecież oni sami tego chcą: och jak dobrze wypasać na zielonych łąkach, och jak dobrze być wypasanym na zielonych łąkach, och jak dobrze wypasać się na zielonych łąkach, kochają swoich winowajców i ich winy na siebie biorą -lepszego perpetum zbrodni mocy Kusy nie mógł tą wiarą Watykanu wymyślić.
              Prawda głowa sama się nie psuje i tak na prawdę nie jest to choroba ale zła czynność komuś zrobiona i możliwe że cała parafia jako wspólnota słyszy w sobie głosy swoich pasterzy i z tym się zgodziła -nie wiem bo nie jestem ich obyczajów. Głosy to nie jest choroby jak inni głupio paplają -ale uszkodzenie głowy bywa faktem i trudno się jest skoncentrować, ale i to się czasem zdrowym jedzeniem da wyleczyć, ale często śpieszą się komuś zabić głowę bo może mieć lepszą jak kiedykolwiek miał lub wyraźnie lepszą od innych.
              Jak to dziecinnej piosence: jaworowi ludzie co wy tu robicie: przepuszczamy 1000 koni a jednego zatrzymamy -bęc!. Niektórych ludzi władza przeznacza na wieczne zabijanie i w kosmosie też i się nimi utrzymują i żyją i nigdy się z nich wynoszą jeśli do nich wejdą -bo wtedy łatwo z wyroku sami by mieli to samo wpisane i nie było by władzy zabijania ludzi.
              • 57marek Re: prawda objawiona. 09.10.12, 03:25
                Ogólnie autor tematu tak samo się nazwał jak jego temat, czyli twardo i jednoznacznie zajął swoje stanowisko.
                Uzupełnię jego prawdę: kto nie może spać jest w tym samym czasie w kosmosie dziwnie zabijany i tak się źle czuje i jest to jednoznaczne, kto w ogóle źle się czuje np. bule głowy, bule stawów i inne rzeczy to ma to robione, bo wszystko co jest złem jest robione i to jedną chłopską rodziną co zabiły cały Wszechświat lub nawet kosmos i daleko jest mówić że to bóg zesłał choroby i cierpienia.
                Każdy organizm robi tylko dobrze i jeśli się zdrowo je i wypoczywa to jest się tylko zdrowym i młodym. Ten co jest brązowy i pomarszczony jest truty złą wodą tylko z kranu taką lecącą, a w rurach woda jest dobra i na dodatek władza dostaje się do jego domu i ma klucze do drzwi i nie po to aby zwiedzać mieszkanie.
                Jeśli rano zawsze czuć dziwny smród z moczu znaczy to że podczas snu ktoś ma robione złe powietrze i esensje tego smrodu czuć jest w moczu, jeśli ktoś je dużo owoców a się nie opróżnia znaczy że ktoś kradnie jemu treść z żołądka lub jelit, jeśli ktoś uważa że ma śmierdzące szlamy a opróżnia się regularnie nie zawsze znaczy to że ma złą pracę jelit -po prostu ktoś się z kosmosu do niego załatwia jak do kibla (jeśli dzieci mają taki kłopot to ciekawe).
                Może starczy tych przykładów jak się ogłupia stado ludzkie i na wszelkie dolegliwości wymyśla się im różne przyczyny i nawet sami mają to we krwi jak tłumaczyć swoje kłopoty, unikając i nie widząc winy władzy.
                • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 06:36
                  Władza rządzoca dla pieniądza bez iteresu społecznego kolego.Dwie frakcje w ciagłym boju jedna tu druga na dole.Znikamy czasami i Ci co zbyt wiele wiedzą a władza nie robi nic tylko stawia nastepny krzyżyk.
                  Oni wszyscy prawie wiedza ale się boja a Ci co nie wiedzą są za głupi lub durniami.
                  Z krzaków pachnących wyłania sie smród rozkładającego się mięsa i oczy wpatrujace się w przyszłą ofiarę to nic takiego to tylko nasz świat pobabrany i zakłamany.
                  Wszystko jest trzymane pod kontrolą i Ci co nas leczą się boją bo oni nie leczą ale są katami.
                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 06:44
                    Bóg rozkłada ręce gdzie on jest ten nasz prawdziwy? czyżby nas nie bronił,TAK on zostawił nas na pastwę z nasza własną wolą zostawił nam wszystko i patrzy.Ile istnień przez nas zgineło z tego i innych światów i wymiarów, ilu nas odeszło i jak im jest?
                    Co odkryjemy to zacieramy dla dobra naszego żeby miłość kwitła tu i teraz ale zostało nam kilka miesięcy i poznamy częściową prawde schakaną zimnym potem i krwią.
                    • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 06:55
                      Leże,sen na jawie i czuje ukłucie igły w język ból odchodzi,budze sie i zastanawiam jak weszli i wyszli jak wszystko zamkniete,wychodze na korytarz i dziwne uczucie.TO nie ludzie nie patrzą mi sie w oczy i mają lekko fioletowa karnacją lekarz ich wypuszcz nic tylko milczą.Po co oni tu byli.
                      Narysowali mi piramide na ścianie? ale ja już to wiem nic nowego nie wnieśli.
                      Nie mówiłem że chce wiedzieć ale mi wytłumaczyli do końca, kto sie boi?TYlko Ci co niewiedzą!.
                      Boisz się jak się boisz tos głupi.
                      • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 06:56
                        Piszę teraz pod cyfra doskonałą kto na to wpadł? chyba nie ja ale oni napewno nakładając dwa truikaty odwrotnie potwierszili to że wiedza ale czy napewno wszyscy?być może elita.
                        • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:01
                          Pokaż mi KRYSZTAŁ !
                          • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:07
                            Nie to nieprawda,a może prawda?tak to oni wszystko widzą a dlaczego mnie obserwują?ujawnili się w internecie widziałem,i dali mi się zalogować ale się podpisali swoim obrazkiem,zdziwiłem się ale już wiem że nie każdy może mieć taką pocztę jak ja,zwykły brak adresów dla pospólstwa.
                            W ten sposób sie odróżniamy a co ja mam tym biednym ludziom tłumaczyć,żyjemy w światach równoległych i to nic tylko życie które się rozchodzi w kosmosie i wszechświecie.
                            A może jestem pilotem z numerem SCE2015 czy to nie condor15? bo mogło tak być:)
                            • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:12
                              siedzę i czuję nacisk i już wiem znowu się zaczyna ile wytrzymam do jakiej granicy i mówię stop chociaż dał bym rade dalej ale gorąco się zrobiło i natłok był tak poteżny że zastopowałem.I słyszę sygnał biore do reki wciska i pokazuje się liczba 36 tak już jestem 36.Do czego powiesz? bo tego nikt nie wytrzyma i co z resztą oni już zwariowali ale nawet o tym nie wiedzą dowiedzą się póżniej a ja? ja bede musiał patrzeć na to wszystko i na nich.
                              • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:16
                                Krew moja się zmienia czasami w krew Bogów i daje rade ale co bedzie kiedy się zmieni i bedzie tą krwią cały czas,czemu bedę musiał widzieć i czuć dlaczego ja w wariactwie ze zdrowym rozsądkiem umysł przemierzający cały wszechświat.Prawda strasznie boli już wiem że ciężko jest tak samemu ale są tacy sami też.
                                • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:18
                                  Jestem 36 ilu nas będzie?
                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:22
                                    Tam gdzie dwa trójkąty nakładają się na siebie w czołgach jeżdżą czasem demony wojny:) oni wiedzą brną dzień i noc bez odpoczynku wzrok ich widzi wszystko nawet przelatujace muchy na łąkach gdzie wiatr powiewa i trawa się buja.Tak jest ich trochę ja wiem ty wiesz ale tylko my o tym tu i teraz wiemy.
                                    • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:25
                                      jedzie dziecię autobusem jego rączki dotykaja policzków:tak to są właśnie policzki,dotykają oczków: tak to sa właśnie oczka,dotykają szyby :tak to jest właśnie szyba jego wzrok wpatruje się w moje oczy matka chyba wie że ja wiem.
                                      • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:31
                                        Mam w sobie krew Bogów jadę dojechałem do celu,chodzę i szukam i znalazłem idę po kierownika tak to ten,wszyscy boja się podejść i otwożyć i Ci co go znają a on mnie nie jest miły dla mnie i patrze mu w oczy on mi i wiem że nic mi nie grozi.
                                        Ma pan dziecko tak mam to odradzam.... co pan mu zrobił? ja nic.
                                        On nigdy tak sie nie zachowywał, ja wiem.
                                        • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:35
                                          Chmury rozdmuchane tak to Bóg się rodzi ale zimno może da radę.
                                          W nocy wzrok rozjaśnia dziwna poświatą dzień ide i widze i ptrze jej w oczy ona w moje i wie ale skąd ona się wzieła? skąd wiedzą spuszczam wzrok ide dalej idę...idę..przed siebie wkońcu dochodzę i znowu system mi stanoł okoniem może nie miałem dojść.Ale szłem i w każdej sekundzie wszystko się układało,światła się zapalały kiedy moja noga stawała na przejściu? czy to tylko sen przez wszystkie przejścia czy prawda.Ale ten świat jest dziwny wszystko to kłamstwo.
                                          • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:37
                                            ONI WIEDZĄ ŻE JA WIEM.
                                            • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 07:55
                                              www.youtube.com/watch?v=5vj6YmxyoxE
                                              • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 08:02
                                                www.youtube.com/watch?v=3Ss97QjZDWo
                                                • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 08:11
                                                  www.youtube.com/watch?v=LyUWPeICJi4
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 08:15
                                                    A na koniec część rzeczy o których poniekąd też mówię!!!
                                                    www.youtube.com/watch?v=W795W63n7mA
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 08:26
                                                    Oni wiedzą że żyję......figóra doskonała nałożone dwa trójkąty na siebie budzi się.
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 08:33
                                                    Na koniec,życie jest jak powieść kto nie przeczyta do końca ten na tronie nie siądzie.Telefon świeci i włancza się z oddali ona patrzy ale to ignoruje po czym biore telefon i dzwonie.Pies z wycieczenia pada siedząc na warcie u mej nogi tak długo że sam nie wiem czy on aby nie rozumiał.Ale Ci którzy są przeciw wiedzą że nasze słońce jest najważniejsze bo ono daje nam siłę do życia a nie odwrotnie.Dla naszego dobra bóg nam mówi rób i czyń wszystko na moje podobieństwo a dana będzie Ci łaska.
                                                    I tak robili całe wieki i ery składali w ofieże nasze życie mysląc że czynią dobrze.łaska nie spłyneła stosy ciał pogrzebane a zycie płynie dalej do nastepnego razu.
                                                  • 57marek Re: prawda objawiona. 09.10.12, 10:22
                                                    Nie każdy wie po co się modli i młode na pewno zawsze uczą się życia i śmiać się z głupoty życia nie jest czymś złym, bo największym przestępstwem w kosmosie jest grzech pierworodny czyli pierwsze zrobione i urodzone dzieci i każde kolejne -po prostu życia nie wolno robić bo to jest świadome i nieświadome i wielkie przestępstwo, e głupich chłopów wiary nie wolno jest praktykować i gdyby sami się tylko poświęcili i zabijali dla ludzi to rzeczywiście było by ich po co szanować, e w innym przypadku sł to tylko chłopy i chłopki największe zabijaki wszystkiego.

Dodatek do prawdy: smacznie sobie śpią ludzie którym nagle robią się na całej długości pierwsze białe włosy i wcześniej mają zrobione zdjęcie i są w kosmosie gdzieś tam robieni i mają ro0bioną starość a potem śpiąc są podstawieni z siwymi włosami lub krzaczastymi brwiami lub też z długimi włoskami w uszach -ale zabawa w zabijanie.
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 11:10
                                                    A ja myślał że ty kumasz jak w tym stawie kum kum...kum kum.
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 11:35
                                                    kumkacie? jak nie kumkacie to ciemni zdychacie....
                                                  • ditta12 Re: prawda objawiona. 09.10.12, 11:41
                                                    "Ujrzałem Ptaka rodem z raju,rozpostarł przede mną skrzydła i nigdy już nie będę tym kim byłem.

Tak rzekł psychiatra wielkiej sławy-doktor Laing."

Rozczytałam się w Krzysztoniu.

Czekam na dalszy ciąg od Was chłopaki.
                                                  • marian_poryp Re: prawda objawiona. 09.10.12, 11:54
                                                    ja kumkam a jakze
                                                  • ditta12 Re: prawda objawiona. 09.10.12, 12:18
                                                    Ładne pisarstwo,duży talent.Można to wydać drukiem.
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 13:12
                                                    ditta12 napisała:

> Ładne pisarstwo,duży talent.Można to wydać drukiem.

Ja tylko prawdę piszę bo głupi....
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 13:12
                                                    Bom głupi......
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 13:13
                                                    nic nowego poza prawdą nie wnoszę.....
                                                  • ditta12 Re: prawda objawiona. 09.10.12, 14:52
                                                    Nic się nie przejmuj,ja też przygłup niebezpieczny dla siebie i otoczenia.Potwór jakiś niewydarzony ;(
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 09.10.12, 21:35
                                                    Ditta to sarkazm:) wrecz odwrotnie jest ze mną niczego nowego się już chyba nie dowiem,a w necie już napewno nie znajdę.
                                                  • monte_we_mgle Re: prawda objawiona. 09.10.12, 22:29
                                                    Tak czy siak, nieźle napisane. Przeczytałem z przyjemnością :-)))
                                                  • uwierz_w_to Re: prawda objawiona. 10.10.12, 04:45
                                                    I koćzy się powieść tak jak w tej piosence madonny dwa słońca sie spdkały,czarne i białe i krwi tyle ubyło że niebo czerwone się zrobiło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka