Dodaj do ulubionych

ODŻYWKI SUPLEMENTY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:07
MAm pytanie !! Mój chłopa zaczął brać różne odżywki masówki kreatyny glukoze
żeby zwiekszyć mase ??!! Czy to jest całkowicie zdrowe czy może wywołacć
jakieś skutki ubocznee ?? On twierdzi że to tylko odżwyki które są
nieszkodliwe jak jest naprawde ?? Dodam , że stał się jakiś seenny ostatnio i
zmęczony. Dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: romek Re: ODŻYWKI SUPLEMENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:24
      Odzywki sa całkowicie bezpieczne, i nie powoduja zadnych skutków ubocznych.Byle
      by pod odżywkami nie kryły sie "koksy", ja własnie po koksach byłem senny i
      zmeczony, bo na siłowni dysponowałem siła dużo wieksza niż na czyst i taki
      trening męcvzył mnie o wiele bardziej.Jesli zauwazysz ze Twoj chłopak "rosnie w
      oczach" to mozesz być pewna ze bierze anaboliki.Na czysto osoba ciezko cwiczaca
      cała rok wiele sie nie zmieni(trzeba wielu lat cwiczen zeby uzyskac dobra
      sylwetke), natomiast po koksach bedzie widac znaczna różnice..
      • Gość: ciewaka :/ Re: ODŻYWKI SUPLEMENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:42
        Acha acha :/ dzieki za odpowiedz nie no chyba steryddów nie bierze wiem że nie
        no ale senny dosc jest ale to nie sterydy jakies nie wiem jak to sie nazywa
        masówka kreatyna z sokiem nie wiem nie wiem nie mam pojeciaa
        • ali55 Re: ODŻYWKI SUPLEMENTY 18.02.05, 18:38
          niech bierze szybciej na rente pójdzie
          nadmiar białka nie jest dla organizmu obojętny, może mu wysadzić nerki i
          wątrobe, a nadmiar węgli w cukrzyce
          powodzenia
    • Gość: oo Re: ODŻYWKI SUPLEMENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 02:42
      może ktoś jeszcze coś na ten temat powie ?
    • Gość: oo Re: ODŻYWKI SUPLEMENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 02:42
      może ktoś jeszcze coś na ten temat powie ?
      • Gość: Teresa Re: ODŻYWKI SUPLEMENTY IP: *.net-serwis.pl 19.02.05, 13:26
        na temat Twoich oodzywek nic nie wiem, znam natomiast prawdziwie zdrowe ziolowe
        mieszanki odzywcze dla rekonwalescentow i sportowcow tez
        • Gość: Połoznik Re: ODŻYWKI SUPLEMENTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:37
          Zeby tylko nie wpadł w syndrom kulturysty.Pierwszy objaw DUŻA KLATKA malutki
          ptaszek,reszta to tam takie niewydolność nerek serca stawów i takie tam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka