Dodaj do ulubionych

kolonoskopia...bezbolesna ???

IP: *.icpnet.pl 20.02.05, 10:54
Czy wiecie coś na temat kolonoskopii wykonanej bezboleśnie?podobno jest to
możliwe w Poznaniu-może ktoś z Was ma namiary,bardzo proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: justyna Re: kolonoskopia...bezbolesna ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:50
      Witam. Miałam kolonoskopie i nic mnie nie bolało tylko że w Kielcach w Centrum
      Onkologii ale to troche daleko od Poznania.Pozdrawiam
      • Gość: Arkadius Re: kolonoskopia...bezbolesna ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:58
        Witam,
        właśnie wczoraj byłem na TYM badaniu. To jest tak przerażające - przed pójciem -
        że gdy leżałem na stole w trakcie podawania znieczulenia to nogi podskakiwały
        mi ze strachu do góry. Nagle przychodzi po znieczuleniu spokój i gdy pytasz
        kiedy to się zacznie anestezjolog informuje Cię że juz kończymy. I po
        wszystkim. Jeszcze z 20 minut leżysz w salce na dobrym rauszu i po wszystkim.
        ZERO bólu, zero jakiegokolwiek uczucie - zdecydowanie polecam znieczulenie
        dożylne no i to badanie. Przy tym wszystkim gdy szedłem na badanie nie myslałem
        o tym jaki będzie wynik tylko o tym czy będzie bolało badanie. Teraz bardzo się
        cieszę że byłem się zbadać bo nic nie bolało - wręcz nic nie czu.łem no i na
        dodatek okazało sie że nie mam żadnych rakowych czy polipowych spraw - jakies
        tam delikatne wrzodziki najelicie do usunięcia lekami.

GORĄCO POLECAM TO BADANIE _ Trzeba je zrobić koniecznie, bo po co zyć w
        niewiadomej. Badanie robiłem w Bielsku-Białej w Prywatnej klienice Euromedica
        na ul. Prusa

pzdr - powodzenia

Arkadius

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka