Gość: Iga IP: *.icpnet.pl 20.02.05, 10:54 Czy wiecie coś na temat kolonoskopii wykonanej bezboleśnie?podobno jest to możliwe w Poznaniu-może ktoś z Was ma namiary,bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justyna Re: kolonoskopia...bezbolesna ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:50 Witam. Miałam kolonoskopie i nic mnie nie bolało tylko że w Kielcach w Centrum Onkologii ale to troche daleko od Poznania.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadius Re: kolonoskopia...bezbolesna ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:58 Witam, właśnie wczoraj byłem na TYM badaniu. To jest tak przerażające - przed pójciem - że gdy leżałem na stole w trakcie podawania znieczulenia to nogi podskakiwały mi ze strachu do góry. Nagle przychodzi po znieczuleniu spokój i gdy pytasz kiedy to się zacznie anestezjolog informuje Cię że juz kończymy. I po wszystkim. Jeszcze z 20 minut leżysz w salce na dobrym rauszu i po wszystkim. ZERO bólu, zero jakiegokolwiek uczucie - zdecydowanie polecam znieczulenie dożylne no i to badanie. Przy tym wszystkim gdy szedłem na badanie nie myslałem o tym jaki będzie wynik tylko o tym czy będzie bolało badanie. Teraz bardzo się cieszę że byłem się zbadać bo nic nie bolało - wręcz nic nie czu.łem no i na dodatek okazało sie że nie mam żadnych rakowych czy polipowych spraw - jakies tam delikatne wrzodziki najelicie do usunięcia lekami. GORĄCO POLECAM TO BADANIE _ Trzeba je zrobić koniecznie, bo po co zyć w niewiadomej. Badanie robiłem w Bielsku-Białej w Prywatnej klienice Euromedica na ul. Prusa pzdr - powodzenia Arkadius Odpowiedz Link Zgłoś