Gość: Aja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:41 Mam OB 60 i brak jakichkolwiek innych objawów. Mam dyskopatię i obecnie ucisk na nerw kulszowy ale lekarz powiedział, że to nie może być od kręgosłupa. Co to może oznaczać? Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aja Re: OB 60 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:31 Doki, Artur co powiecie w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: OB 60 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 22:51 Jeśli jest dym, musi się gdzieś palić:(...... Trzeba sprawdzić (precyzyjnie!!!) gdzie się pali - i zgasić. Najlepiej u źródła. Najlepiej u źródła. To powtórzenie, to nie błąd. Dobry irydolog, inni "szamani"... jeśli lekarze się poddali w wykryciu przyczyny. Pozdrawiam. Ważne zadanie przed Tobą, ale nie strach. On ma wielkie oczy. I co? Widzisz lepiej?:) Pozdrawiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: OB 60 IP: *.3vnet.pl 26.02.05, 12:06 Ja tez mam takie problemy z kregoslupem.Kiedys ob mialam 45 i neurolog powiedziala ,ze to od kregoslupa[stan zapalny].Dostalam zastrzyki.Ale widzisz ,kazdy lekarz mowi inaczej i komu tu wierzyc?A u jakiego lekaza sie leczysz[neurolog .ortopeda]?Widzisz "co kraj to obyczaj" Odpowiedz Link Zgłoś