Gość: krzyś miś IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 27.02.05, 14:57 nigdy tego nie robiłem, jak to się robi aby nie było siary przed dziewczyną, proszę o szczegółową odpowiedz. to nie zart, ja na prawdę mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leonid Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.02.05, 16:12 Nie stresuj się, przed randką zrób próbę, naucz sie wyjmować je z opakowania aby nie uszkodzić , spróbuj załozyć sobie w domu, pokombinuj samo przyjdzie z wiekiem. Prezerwatywa zwinieta jest w rulonik wystarczy przytknąc do żołedzi i rozrolowac na członku. I po herbacie. Powodzenia PS. Przy okazji sa to srodki antykoncepcyjne jednorazowego użytku, po skończonej zabawie się je wyrzuca, żebyś czasem nie płukał i nie suszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:18 Szczegółowe instrukcje i do tego rysunki masz zazwyczaj załączone w pakiecie z prezerwatywami. Kup prezerwatywy dobrej firmy i przećwicz sobie w domu. Możesz również podczas gry wstępnej zapytać dziewczynę, czy nie chciałaby założyć tobie gumkę. To również miła forma pieszczot i tak to możesz umotywować. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Zakładanie prezerwatywy 27.02.05, 16:22 www.pfm.pl/u235/navi/199174 i poćwicz przed ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:52 Dzisiaj to już nie te prezerwatywy,co kiedyś!Sa po prostu za duże,nie można ich założyć i spadają jeszcze przed włożeniem do "kontaktu! Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Zakładanie prezerwatywy 27.02.05, 22:09 Siary to sobie narobisz ,jak zaczniesz płacić alimenty. Odpowiedz Link Zgłoś
ania9956 Re: Zakładanie prezerwatywy 03.03.05, 21:24 HEJ!NIE WIEM ILE MASZ LAT BO NIE PISZESZ,ALE NIE JEST TO WAZNE!!KUPUJĄC PREZERWATYWY MASZ TAM WSZYSTKO OPISANE!!NAKŁADASZ JĄ OCZYWISCIE NA PTASZKA JAK BEDZIE CI STAC...A WIĘC;NIE POZWÓL ABY DOSTAŁO SIE POWIETRZE PRZY NAKŁADANIU,PONIEWAZ MOZE TO SPOWODOWAC PEKNIECIE;( CO NIE ZYCZE CI TEGO!!I ROZWIJASZ JĄ CAŁKIEM-NA CAŁEGO PTASZKA:)!! JESLI MASZ JESZCZE JAKIES PYTANKA TO PISZ ŚMIAŁO A NAPEWNO ODPISZE!!POZDRAWIAM I POWODZENIA ŻYCZE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberzyswiat Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.ny-newyorkc0.sa.earthlink.net 04.03.05, 01:39 Krzysiu, wciaga sie tego balonika na glowe i wycina otwory na oczy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:33 Zakładają odwiń do konca tam jest taki napis "BINGO" jak jest to wyrzuć jest perforowana,taki żart sobie robią babki w fabryce dobrze że chociarz piszą bingo! Odpowiedz Link Zgłoś