Dodaj do ulubionych

Zakładanie prezerwatywy

IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 27.02.05, 14:57
nigdy tego nie robiłem, jak to się robi aby nie było siary przed dziewczyną, proszę o szczegółową odpowiedz. to nie zart, ja na prawdę mam problem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leonid Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.02.05, 16:12
      Nie stresuj się, przed randką zrób próbę, naucz sie wyjmować je z opakowania aby nie uszkodzić , spróbuj załozyć sobie w domu, pokombinuj samo przyjdzie z wiekiem. Prezerwatywa zwinieta jest w rulonik wystarczy przytknąc do żołedzi i rozrolowac na członku. I po herbacie. Powodzenia
      PS. Przy okazji sa to srodki antykoncepcyjne jednorazowego użytku, po skończonej zabawie się je wyrzuca, żebyś czasem nie płukał i nie suszył.
    • Gość: betka Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:18
      Szczegółowe instrukcje i do tego rysunki masz zazwyczaj załączone w pakiecie z
      prezerwatywami. Kup prezerwatywy dobrej firmy i przećwicz sobie w domu. Możesz
      również podczas gry wstępnej zapytać dziewczynę, czy nie chciałaby założyć tobie
      gumkę. To również miła forma pieszczot i tak to możesz umotywować. :))
    • lipa55 Re: Zakładanie prezerwatywy 27.02.05, 16:22
      www.pfm.pl/u235/navi/199174
      i poćwicz przed ;-)
      • Gość: Dziadek Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:52
        Dzisiaj to już nie te prezerwatywy,co kiedyś!Sa po prostu za duże,nie można ich
        założyć i spadają jeszcze przed włożeniem do "kontaktu!
    • vitalia Re: Zakładanie prezerwatywy 27.02.05, 22:09
      Siary to sobie narobisz ,jak zaczniesz płacić alimenty.
    • ania9956 Re: Zakładanie prezerwatywy 03.03.05, 21:24
      HEJ!NIE WIEM ILE MASZ LAT BO NIE PISZESZ,ALE NIE JEST TO WAZNE!!KUPUJĄC
      PREZERWATYWY MASZ TAM WSZYSTKO OPISANE!!NAKŁADASZ JĄ OCZYWISCIE NA PTASZKA JAK
      BEDZIE CI STAC...A WIĘC;NIE POZWÓL ABY DOSTAŁO SIE POWIETRZE PRZY
      NAKŁADANIU,PONIEWAZ MOZE TO SPOWODOWAC PEKNIECIE;( CO NIE ZYCZE CI TEGO!!I
      ROZWIJASZ JĄ CAŁKIEM-NA CAŁEGO PTASZKA:)!! JESLI MASZ JESZCZE JAKIES PYTANKA TO
      PISZ ŚMIAŁO A NAPEWNO ODPISZE!!POZDRAWIAM I POWODZENIA ŻYCZE...
    • Gość: Oberzyswiat Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.ny-newyorkc0.sa.earthlink.net 04.03.05, 01:39
      Krzysiu, wciaga sie tego balonika na glowe i wycina otwory na oczy. :-)
      • Gość: Położnik Re: Zakładanie prezerwatywy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:33
        Zakładają odwiń do konca tam jest taki napis "BINGO" jak jest to wyrzuć jest
        perforowana,taki żart sobie robią babki w fabryce dobrze że chociarz piszą
        bingo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka