lildragon 14.03.08, 13:34 Witam, Czy ktoś z was używa lamp Bioptron firmy Zepter? Interesuje mnie czy one cokolwiek cos daja? Bede wdzieczny za wszystkie opinie Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anys.d Re: Lampa BIOPTRON 16.03.08, 10:20 my uzywamy wlasnie takiej lampy, naswietlam corcie powyzej piersi, stawy tez naswietlamy.Wydaje mi sie ze pomaga,obrzek stawow sie zmniejsza przy systematycznym uzywaniu lampy. znam pare osob ktore tez uzywaja tej lampy-twierdza,ze pomaga. Odpowiedz Link
agnieszka0319 Re: Lampa BIOPTRON 17.03.08, 11:20 Witam !jeśli chodzi o Bioptron to pewnie coś pomaga ale trzeba go używać długo i systematycznie! ja osobiście nie odczułam po nim jakieś wielkiej poprawy ale warto spróbować! Odpowiedz Link
vicodin Re: Lampa BIOPTRON 02.05.08, 18:34 A wg.mnie i moich kolegów po fachu ta lampa to NAJDROŻSZE PLACEBO na świecie. W moim szpitalu jest oddział reumatologi i nie zauważa się zbytnie poprawy po stosowaniu takich zabiegów, w większośći pochwalne opinie o tym produkcie wystawiają osoby, które naświetlały np. 'bolącą głowe' i zadziałała na nich magia reklam i mówią, że to skuteczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aqua888 Re: Lampa BIOPTRON 22.03.11, 14:17 nie zgodze się z Twoja opinia, lampa jest rewelacyjna, pomaga szczegolnie na zatoki. Mam z nimi problem regularnie, obecnie będąc w ciązy nie wyobrażam sobie brania leków. Po kilku zaświetlaniach ból mia bez leków, katar i angina też czy to można nazwać efektem plebeco ? Odpowiedz Link
1-basia Re: Lampa BIOPTRON 13.08.08, 20:44 lampa solaris jest bardzo dobra na poczatku nie wierzyłam ale widziała jak pieknie goją sie rany i odlezyny u mojego taty byłam mile zaskoczona,polecam. mozna uzyskac informacji na temat lamp mail: bax190@wp.pl Odpowiedz Link
dzini11 Re: Lampa BIOPTRON 06.11.08, 17:39 witam Mam tą lampe od lat,wtedy byla nowościa,teraz juz prawie wszyscy o niej wiedza.Z poczatku przy mojej chorobie byly efekty,teraz albo sie preslony wyczerpaly,wogóle nie czuje poprawy,ale naświetlam codziennie,mialam korekte paluszków/rzs 38 lat/to po operacji rany zagoily sie rewelacyjnie.Jest dobrej firmy Zepter oryginalna,może zbyt malo naświetlam splot słoneczny,zaczne od dzis pozdrawiam. Odpowiedz Link
andszym Re: Lampa BIOPTRON 30.12.08, 18:00 Ja tez uzywam tej lampy i jestem bardzo zadowolona. Pomaga na wiele dolegliwosci. Ja kupiłam na stronie:www.bioptron.adverti.pl Mozna u nich negocjowac cene lub otrzymac atrakcyjne gratisy! Odpowiedz Link
sundayman Re: Lampa BIOPTRON 19.01.10, 17:52 Witam serdecznie - chciałbym wszystkich amatorów na zakup tego urządzenia zachęcić do przeczytania dyskusji na ten temat na forum kafeterii f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3143852&start=240 Będziecie mogli sami wyciągnąć odpowiednie wnioski. Przy okazji - ostrzegam ! Internauci publikujący swoje negatywne opinie i doświadczenia na temat tego produktu narażają się na groźby prawne ze strony firmy ZEPTER (do przeczytania pod koniec wątku). Pozdrawiam Odpowiedz Link
rrhalo Re: Lampa BIOPTRON 06.07.10, 17:39 Ja używam lampy Bioptron. Nie wiem czy działa na wszystko, ale mi pomaga (choroby skórne i problemy z kolanami). Szkoda tylko, że taka droga. Trzeba szukać promocji, a najlepiej samemu sobie wcześniej przetestować. Ja to zrobiłem np. tutaj: www.zepter-klub.pl ale to dla tych co z Krakowa. Odpowiedz Link
liquid_force Re: Lampa BIOPTRON 13.08.10, 11:02 JA BYM TAM NIE UFAŁ CZEMUŚ WYPRODUKOWANEMU PRZEZ PRODUCENTA GARNKÓW :))) Co to za sprzęt medyczny z firmy zajmującej się sprzętem kuchennym. Placebo - najdroższe jakie znam. Poszukajcie na stronach PubMed czy sa jakieś artykuły na temat tych lamp i kto je napisał, w jakich krajach i jakim znanym naukowcem jest. Odpowiedz Link
gregpatter4 Re: Lampa BIOPTRON 26.10.10, 11:36 Działa, jak najbardziej działa. Mój dziadek przez 2 lata męczył się z zapaleniem skóry na plecach. Wrzody, ropień, nie pomagały żadne specyfiki ani lekarze. Po miesiącu naświetlań zeszło wszystko jak ręką odjął. Lampa leczyła też zapalenia stawów. Naprawdę warto, zamiast wydawać kilka stówek miesięcznie na leki, które nie pomagają. Odpowiedz Link
adamos85 Re: Lampa BIOPTRON 14.11.10, 18:50 bioptron stosowany jest w wielu poradniach, czy oddziałach szpitalnych, jak najbardziej potrafi pomóc w wielu przypadkach , jeżeli ktoś ma możliwośc warto spróbować ----- www.domowarehabilitacja.republika.pl Odpowiedz Link