Dodaj do ulubionych

Problem z węchem i ze smakiem.

IP: *.crowley.pl 27.02.05, 16:24
Od kilku lat mam problemy z węchem, w ogole nie odczuwam zapachow. Z tym jest powiazany brak odczuwania jakiegokolwiek smaku. Nikt nie potrafi mi pomoc, co to moze byc??
Nos jest caly czas drozny, nie mam kataru. Mimo to jest to bardzo uciązliwe. Seria zastrzykow sterydowych pomogla, ale na bardzo krótko. Przez pewien czas Buderhin jakos przywracal mi zmysly powonienia, ale teraz i on nie pomaga. w ciagu calego dnia odczywam smak lub zapach jedynie na kilka minut, i to zazwyczaj po wysilku fizycznym, lub kiedy z cieplego pomieszczenia wyjde na silny mroz. Odwidzilam wielu lekarzy a zaden tak na prawde nie powiedzial co mi jest.
Mial ktos z Was taki problem, jakos sie z nim uporal? Albo moze zna dobrego lekarza w Trojmiescie?
Bardzo licze na pomoc bo tak nie da sie zyc. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marchwina Re: Problem z węchem i ze smakiem. IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.02.05, 19:37
      ja mialam ten problem, kilka miesiecy, wiem jaki to bol:(((Masz ochote na cos
      pysznego ale nie czujesz nic:( Mi pomogl alergolog i claritine na zmiane z
      alericiem. Zaczelo dzialac dopiero po jakims czasie, ale pomoglo. Teraz od
      kilku miesiecy mam przerwe w tabletkach a od kwietnia mam zaczac znowu. ycze
      powodzenia i idz do porzadnego alergologa bo byc moze przyczyna tkwi wlasnie
      tam, niech Ci zrobi testy u mnie wyszlo ze jestem uczulona na kilka rzeczy.
    • Gość: pierniczek Re: Problem z węchem i ze smakiem. IP: *.crowley.pl 01.03.05, 16:47
      • Gość: pierniczek Re: Problem z węchem i ze smakiem. IP: *.crowley.pl 01.03.05, 17:29
        wielkie dzieki marchwina!!!

nikt wiecej nie spotkal sie z czyms takim???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka