Dodaj do ulubionych

jaką dietę zastosowac chcę schudnąć !!

IP: 217.153.156.* 09.03.05, 10:01
ważę 63 kilo, mam 1.62 jaką dietę zastosować żeby schudnąć nawet z 8 kilo.
ale taka po której nie będę miec efektu jojo !! dziekuję za porady i
przepisy diet
Obserwuj wątek
    • katija1 Re: jaką dietę zastosowac chcę schudnąć ! 09.03.05, 10:06
      nie jedz białego pieczywa (tylko ziarniste) ani słodyczy, jedz dużo błonnika
      (usprawnia przemiane materii), jeśli słodzisz napoje to zrezygnuj z tego,
      uważaj na popijanie soczków (niektóre to bomba kaloryczna). Nie jedz smazonego,
      unikaj łączenia produktów (jak jesz mieso to bez ziemniaków, ryzu itd). Kolacja
      najpozniej o 18/19, najlepiej gotowane warzywa (swietne zapychacze!). W razie
      głodu pogryzaj marchew, jogurt bez cukru, seler, jabłko albo otręby. No i dużo
      ruchu! powodzenia.
    • magjanic Re: jaką dietę zastosowac chcę schudnąć ! 09.03.05, 11:07
      Polecam dietę Cambridge. Ja schudłam na niej 10 kg, choć nie byłam otyła, otyli
      potrafią schudnać nawet jeszcze ciut więcej.
      Mi jedynie ta dieta pasowała, bo jest łatwa w stosowaniu (gotowe zupki), szybko
      widac efekty (jest radykalna) i dostarcza Ci wszystkich niezbędnych witamin i
      minerałów. To co mówiła moja poprzedniczka to oczywiście prawda (rezygnacja z
      pieczywa, więcej owoców, błonnika), ale na efekty trzeba czekać dłużej niż w
      przypadku Cambridge, więc trzeba być cierpliwym (to nie mój przypadek. Poza
      tym znając siebie, gdybym nie miała wyraźnych ograniczeń co do limitu
      spożywanych pokarmów, to pewno jadłabym te dietetyczne produkty w ogromnych
      ilościach.
      Efekt jojo lub jego brak w diecie Cambridge (i pewno w każdej innej) zależy od
      Ciebie. Jeżeli po okresie diety ścisłej rzucisz się na jedzenie, masz jojo
      gwarantowane. Ważne, żeby okres wychodzenia z diety był długi i bardzo bardzo
      powoli włączane były na nowo węglowodany, tłuszcze. Jak dla mnie nie było to
      trudne, bo po przejściu diety ścisłej mój apetyt został skutecznie
      poskromniony. DOkładne instrukcje dostaniesz zresztą od konsultanta. Dużo można
      znależć o diecie w internecie (wiele konsultantów ma swoje strony). Pod nr
      telefonu (22) 859 03 04 (ogólnopolskie Centrum Diety) uzyskasz informacje na
      temat konsultantów w Twoim rejonie. Ja naprawdę polecam. Kilka moich koleżanek
      też wypróbowało dietę i są zadowolone. Na pewno w pierwszych dniach jest
      ciężko, ale nie tragicznie. Pozdrawiam i życzę samozaparcia w walce ze zbędnymi
      kilogramami :-)
    • Gość: niebieska Re: jaką dietę zastosowac chcę schudnąć ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:39
      Jedz polowe tego co teraz, kolacja o 18 a potem juz zupelnie nic (chociaz na
      poczatku glod jest nie do wytrzymania to po tygodnki organizm sie przyzwyczai)
      i duzo czerwonej i zielonej herbaty. I tak jak ktos wyzej juz powiedzial,
      uwazaj na soki. Szklanka soku to posilek, zawiera ok 100-200 kcal.
      • Gość: ewelina Re: jaką dietę zastosowac chcę schudnąć ! IP: 217.153.156.* 09.03.05, 17:20
        do elciawoj !!

znasz się na dietkach ?? może podam ci mój numer gg ?
    • Gość: wrrrrrrr znów koleżanka od naganiania!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:22
      dopiero twój jeden post został skasowany!
    • Gość: aa NAJLEPSZA DIETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:11
      najlepsza dieta aby szybko schudnac jest jesc tylko bioalko i pic duzo wody, i
      gwarantuje ze schudzniesz , pomysl logicznie organizm bedzie czerabl energi ez
      tej twojej tlustej d..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka