Gość: MIKI IP: 62.233.169.* 12.06.02, 20:12 Wczoraj byłem u dentysty, ten mi zrobił zęba, a dzisiaj nadal mnie boli, może jedynie trochę mniej. Czy to normalne ? Czy to przejdzie za kilka dni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: BOLĄCY ZĄB - POMOCY 12.06.02, 20:32 sie zdarza, proponuje posmarowac okolice Orajel -gel, dziala miejscowo i nie "otepia" jak typowe p/bolowe. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: DO ROSEANNE !!! 12.06.02, 23:31 nie mam pojecia, ja daleko od kraju, ale wiem ,ze dostepne, bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kira Re: BOLĄCY ZĄB - POMOCY IP: 212.137.27.* 13.06.02, 15:51 Hej, Jezeli za kilka zab nadal bedzie Cie bolal, wybierz sie ponownie do dentysty - czasami zdaza sie, ze plomba jest za wysoka - nagryzasz na nia zebami, podrazniajac jakis nerw w zebie. Nie potrafie wytlumaczyc szczegolow technicznych, ale tydzien temu bylam u dentysty, po kilku dniach zab nadal mnie bolal gdy na niego nagryzalam, odwiedzilam pania doktor, ktora spilowala wiertelkiem plombe, i juz nic nie boli ! Odpowiedz Link Zgłoś