Gość: Jacek IP: 2.3.STABLE* / 100.100.100.* 14.06.02, 12:36 Proszę o opinię na temat przychodni i szpitala Damiana w Warszawie na ulicy Wałbrzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolewora Re: Centrum Medyczne Damiana - opinie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 14:01 Korzystałam z usług tego centrum kilka razy z różnym efektem wszystko zależy do jakiego lekarza chcesz iść lub jakie badania zrobić jest tak jak chyba wszędzie są dobrzy specjaliści i gorsi życze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Centrum Medyczne Damiana - opinie IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 20:59 Korzystam często, na razie jestem zadowolona. Przeważnie robię tam badania (echo serca, holter, cytologia). Jest kulturalnie, nie najdrożej, moxna się umawiać przez telefon. Z lekarzy znam tylko ginekologa - jest ok, ale to ci sie chyba nie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Centrum Medyczne Damiana - opinie IP: 2.3.STABLE* / 100.100.100.* 17.06.02, 07:49 Dziękuję za odpowiedź. Żonę czeka operacja ortopedyczna i najprowdopodobniej zdecydujemy się na nią właśnie w Centrum Medyczym Damiana i stąd moje zapytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: Centrum Medyczne Damiana - opinie IP: 193.192.169.* 17.06.02, 12:22 Jeśli operację będzie przeprowadzała dr Suchocka, to będzie świetnie. Ona jest, oprócz pracy w Damianie, chirurgiem ortopedą w szpitalu MSWiA i składa różnych nawet bardzo połamanych. Naprawdę wie, co robi. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: Centrum Medyczne Damiana - opinie IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 17.06.02, 22:02 Mšdrš decyzjš i diagnozš lekarz z Damiana uratował życie mojego syna, a było to już na krawędzi: albo - albo.Decydowały godziny, dokładnie 3- 4, zła diagnoza i............. To internista. Z kolei córka przeszła potężne prucie żylaków, wykonane prawidłowo z dobrym skutkiem.Minęło 5 lat i efekt jest OK. To chirurg. Ale zdaję sobie sprawę że tak akurat trafili�my. Inni mogš mieć różne od mojego do�wiadczenia. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaja Re: Centrum Medyczne Damiana - opinie 09.11.02, 14:30 A kto przeprowadził operację żylaków? (czy były to żylaki na nogach?) Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Centrum Medyczne Damiana - opinie IP: *.chello.pl 11.11.02, 12:38 Moje córki przeszły w Szpitalu Damiana 4 zabiegi operacyjne:wycinanie migdałków i operację przepukliny pępkowej, ta ostatnia była przeprowadzona w tym samym dniu u obudwu dziewczynek. Opieka była bardzo dobra, co 15 minut zaglądała do nas pielęgniarka, a co pół godziny lekarz anestezjolog, lub lekarka, która wykonywała dany zabieg. Mogłam być razem z mężem cały czas przy dzieciach, a ponieważ były małe, (4-6 lat), za każdym razem mąż zanosił każdą z nich aż na samą salę operacyjną, więc czuły się bardzo bezpieczne.Dużym plusem były też kameralne warunki:przytulne pokoiki, tylko dla dziecka, z łazienką. Ponieważ były to tylko zabiegi, choć w narkozie , dziewczynki były tego samego wieczoru, lub nocy w domu, ale lekarze sami dzwonili do domu co kilka godzin jak dzieci się czują. Z usług Szpitala Damiana cała moja rodzina korzysta od roku 1998. Zgodzę się z opinią,że wiele zależy od lekarza. Ja i cała moja rodzina w większości przypadków byliśmy zadowoleni. A jeśli chodzi o opiekę ginekologiczną, to mogę śmiało stwierdzić,że gdyby nie dobra diagnoza i prawidłowe leczenie, miałabym teraz bardzo poważne kłopoty zdrowotne. Jedynym mankamentem są oczywiście ceny. emka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskaja Re: Centrum Medyczne Damiana - opinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:30 Dziękuję Ci za odpowiedź; czy mogłabyś napisać też coś więcej o cenach? My korzystamy z enel-medu, ale tam ceny za najmniejszy zabieg są zabójcze. Jak to wyglądało w Twoim przypadku? Wiem, że na ich stronie są cenniki, ale to zwykle trudno ocenić, na cenę zabiegu składa się przecież wiele elementów. I jeszcze jedno - czy możesz polecić jakichś lekarzy z nazwiska? Jeśli nie chcesz robić im reklamy, możesz podesłać odpowiedź na konto gazetowe kaskaja. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Do emki 11.11.02, 22:21 Czy mogłabyś napisać, który to ginekolog jest w damianie taki dobry? Czeka mnie operacja ginekologiczna i chciałabym to jeszcze skonsultować właśnie z dobrym ginekologiem z damiana, bo tam najprawdopodobniej będę ją przeprowadzać. Dzięki bardzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Do agul1 i kaskaja IP: *.chello.pl 13.11.02, 13:54 Chciałam do Was wysłać @@, ale chyba nie doszły. Jesli chcecie bardziej szczegółowych informacji, prosze napiszcie na adres emka1970@hotmail.com emka Odpowiedz Link Zgłoś
aawinclawski Re: Centrum Medyczne Damiana - opinie 14.05.19, 09:59 ODRADZAM CAŁYM SERCEM. Telefon odbierze niekompetentna pani z call center, która może jest tania dla firmy, ale nie wie nic o tym co który lekarz może i do kogo w ogóle Cię skierować. Z nikim innym nie możesz o tym porozmawiać, tylko z losowym pracownikiem call center. Wzięli 150zł z góry po zebraniu chyba wszystkich możliwych moich danych już przez telefon, lekarz nie umiał zrobić tego, po co konkretnie przyszedłem i co wcześniej opisałem przez telefon. W dodatku przepisał mi lek albo "na odczep się", żeby uspokoić pacjenta, ale w razie choroby nie pomóc odpowiednio, albo jest niekompetentny. Zasięgnąłem opinii innych specjalistów i zgadza się ona z ulotką leku - w moim przypadku powinienem wziąć 28-56 dawek tego antybiotyku nieprzerwanie w ciągu 14-28 dni, tymczasem zostałem zbyty receptą na opakowanie 10 tabletek i zaleceniem wzięcia 2 tabletek jednego dnia, i to wszystko. W dodatku lekarz myląco twierdził, że to pomoże w przypadku zakażenia poważną chorobą zagrażającą paraliżem lub śmiercią. Specjalnie o to 2 razy go pytałem. Jest to SZKODNIK, A NIE LEKARZ, podobnie jak ten, kto tą firmą zarządza. I ktokolwiek świadomie tam pracuje i wspomaga taką działalność, powinien się bardzo, ale to bardzo wstydzić. NIE WSPOMAGAJCIE TEGO. NIE PŁAĆCIE IM. ONI MARNUJĄ CZAS, PIENIĄDZE I SZANSE NA ZDROWIE LUB NA ŻYCIE PACJENTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś