Gość: melodja IP: *.net.autocom.pl 21.06.02, 14:13 Szukam dobrego dermatologa w Krakowie. Będę wdzieczna, za jakieś namiary. m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jagoda Re: DERMATOLOG W KRAKOWIE IP: *.qc.sympatico.ca 21.06.02, 17:05 ale o co chodzi? Bo jezeli o kosmetyczne sprawy to w Nowej Hucie na osiedlu Uroczym w przychodni przyjmuje pani doktor , ktora jest swietnym dermatologiem kosmetycznym.Wspolpracuje z kosmetyczka i ma niezle efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: DERMATOLOG W KRAKOWIE IP: *.intech.pl 22.06.02, 00:05 No właśnie powiedz jakie zchorzenie Cię niepokoi a może dam Ci namiar. Miałem do czynienia z wieloma lekarzami tej specjalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja Re: DERMATOLOG W KRAKOWIE IP: *.net.autocom.pl 24.06.02, 08:10 Gość portalu: verte napisał(a): > No właśnie powiedz jakie zchorzenie Cię niepokoi a może dam Ci namiar. > Miałem do czynienia z wieloma lekarzami tej specjalności. Mój maż ma problem z paznokciem, wygląda nie specjalnie, nie jestem pewna ale to chyba jakiś grzybek. Dlatego szukam dobrego dermatologa. pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoP Re: DERMATOLOG W KRAKOWIE IP: *.tpg.pl 24.06.02, 15:40 Gość portalu: melodja napisał(a): > Mój maż ma problem z paznokciem, wygląda nie specjalnie, nie jestem pewna ale t > o > chyba jakiś grzybek. Dlatego szukam dobrego dermatologa. > pozdrawiam m W leczeniu grzybic w Krakowie specjalizuje się poradnia ZDROWIE: PRYWATNA KLINIKA DERMATOLOGICZNA ZDROWIE ul.św.Gertrudy 28, Kraków tel.: (0-12) 429 25 23 JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja Re: DERMATOLOG W KRAKOWIE IP: *.net.autocom.pl 24.06.02, 16:36 Bardzo dziękuje za namiary pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś