Gość: Marian97 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:56 Mam duże skoki ciśnienia, nie raz ciśnienie skacze mi do 160/90, czym można wyregulować sobie ciśnienie? Dzisiaj miałem wysokie ciśnienie, zażyłem propranolol, co może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogusia36 Re: Skoki ciśnienia 09.04.05, 18:17 Czy masz inne obiawy?(zaczerwienienie twarzy,ból brzucha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Skoki ciśnienia IP: 217.153.84.* 09.04.05, 20:54 Skoro wzioles propra... to sam czy ci lekarz przepisal.Ostroznie z lekami na cis...Znam propranolol jak ci malo spadnie to wez nawet 50 mg on jest dosc bezpieczny ale nie bierz innych lekow Idz do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Skoki ciśnienia IP: *.wroclaw.mm.pl 09.04.05, 21:18 Gość portalu: max napisał(a): > Znam propranolol jak ci malo spadnie to wez nawet 50 mg on jest dosc > bezpieczny To zależy jak kto reaguje na takie leki. Kiedyś znalazłam się na izbie przyjęć i w ogólnym zamieszaniu bardzo skoczyło mi ciśnienie. Lekarka podała mi propranolol 20 mg a ja wszelkimi możliwymi sposobami musiałam ją przekonać, ze dla mnie to końska dawka. Wzięłam pół 10 mg tabletki i po godzinie miałam ksiązkowe ciśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś