Gość: nikita IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:57 Jak sprawdzić czy zaraziłam tym swojego faceta??Powinien go swędzić penis czy jakieś inne objawy??Mam go wziąść do swojego ginekologa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: grzyb pochwy IP: *.aine.pl 19.04.05, 19:14 bedziecie sie musieli oboje leczyc - tak czy siak dla waszego dobra niech gin i jemu przepisze tabletki i masci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: grzyb pochwy IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:31 ale jakie są objawy u partnera?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: grzyb pochwy IP: *.aine.pl 19.04.05, 21:35 wlasnie o to chodzi, ze czesto u mezczyzn brak objawow - nie martw sie, nic mu sie nie stanie, jesli ze wzgledu na ciebie, tez sie bedzie leczyl jest prawie 100% prawdopodobienstwo, ze partner tez jest zagrzybiony, a jesli nawet nie, to posiada spory grzybniowe, ktore nawet po twoim wyleczeniu i tak do ciebie wroca kazda kuracje przeciw grzybiczna trzeba przeprowadzac wspolnie!! poczytaj sobie na portalu o2 - tam sa swietne artykuly na ten temat, zreszta wiem cos na ten temat i z wlasnego dosiadczenia - zycze zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś