26.02.14, 14:05
Może byś mogła zmienić tytuł książki na Czaszka Całusa bo robisz tak kiss

Jesteś?Żyjesz?Nic się nic odzywaszsad
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: A Madau. 26.02.14, 14:19
      Łzy płyną jak strumień lawy,
      z oczu mych tęskniących,
      do brakującej zabawy,
      pośród kwiatów pachnących,
      Jak liść podczas huraganu,
      co kołysze moje ciało,
      gdyby nie było dywanu,
      to pewnie by spadało.
      Obojętny jak powietrze,
      już chyba dla wszystkiego,
      ta która Łzę moją zetrze,
      trafi na jedynego,
      Jestem jak kwiatek bez wody,
      sam w pustym wazonie,
      gdy oszczędzić mu swobody,
      nagle ze szczęścia tonie.
      PP.
      Dla mnie napisał ten wiersz młody kolega w psychiatryku kiedyś.Jego babcia ładowała mi potajemnie baterię w telefonie i jeszcze dostałam od nich wielki bukiet pąsowych róż.
      • ditta12 Re: A Madau. 26.02.14, 14:22
        Fajna z ciebie pleciuga
        i niezupełnie bez sensu
        Wiesz co dobre
        I się tym dzielisz

Tak mi ktoś napisał(przeglądam moje pamiątki)oczywiście w psychiatrkowie.
        • ditta12 Re: A Madau. 26.02.14, 15:06
          Takie też było w psychiatrykusad

A ja zapytałam czemu się tak szpetnie upiększyło,takie delikatne.
          • madau Re: A Madau. 26.02.14, 16:01
            Dittus, dittus, jestem tylko mam nawal pracy: moja ksiazka ukaze sie za miesiec, studenci maja sesje wiec jestem tak zajeta realem ze netu praktycznie nie wlaczam. Ale jestem tu z Wami myslami smile
            • ditta12 Re: A Madau. 26.02.14, 16:14
              Cudnie.
              To Ci nie przeszkadzam kiss
              • ditta12 Re: A Madau. 26.02.14, 16:19
                My tu żeglujemy jak widzisz po morzach i po niebachwink
                • uwierz_w_to Re: A Madau. 26.02.14, 16:57
                  a o czym ona książkę pisze?
                  • madau Re: A Madau. 26.02.14, 21:16
                    ksiazke o nas, szalonych, shizofrenikach, Chadowcach i nie tylko. ksiazka juz napisana jest w trakcie etapu drugiej korekty i wyjdzie koncem marca. smile
                    • uwierz_w_to Re: A Madau. 26.02.14, 21:19
                      ooo to coś dla Dittysmile ona lubi takie klimatybig_grin
                      • ditta12 Re: A Madau. 26.02.14, 21:20
                        Bo tam byłamsad
                        • ditta12 Re: A Madau. 26.02.14, 21:21
                          Przypomniała mi się bajka o kaczorze w studni,chyba dziecinnieję.
                          On tak mówił:
                          Pomnij coś mi obiecała.......ble ble ble.....jakoś tak.
                          • uwierz_w_to Re: A Madau. 26.02.14, 21:24
                            a co ten kaczor ze studni tak godoł? po mnij coś mi obiecała.....blebleble? może mu obiecała że go wyciągnie z tej studni i sprawę olała a kaczor w niej zdechł i bajka się skończyła, i wycofali ją z telewizji bo była zbyt brutalna bo gienia wodę nabierała ze studni wiadrem i zgniłe genitalia wyciągła.
                            • ditta12 Re: A Madau. 26.02.14, 21:29
                              Bo ona tak szła i szła w jakiś żelaznych bucikach,tak se przypominam.
                              • uwierz_w_to Re: A Madau. 26.02.14, 21:35
                                a dziś w ogóle co za dzień, jakieś przesilenie czy cóś, cały dzień jestem ni jaki, siedzę w tej pracy i znudzony jestem wszystkim nawet tą pracą a właściwie jaka to praca, na kompie cały dzień, wertuje setki stron i od czasu do czasu odstresowuje się na forumie.
                                jebnę tą pracę i tyle.
                                  • ditta12 Re: A Madau. 26.02.14, 23:51
                                    Madau.Jest taka książka"Maczeta we krwi"?A jak jest to kto napisał?Pamiętasz?
                                    • ditta12 Re: A Madau. 27.02.14, 00:02
                                      Zamieszczam na naszej łajbie Madau zamieścić Twój szanowny kuperek bo dostałam kiedyś Twoje pozwoleniesmile
                                      Niech się Uwierz pocieszy troszkęwink
                                      forum.gazeta.pl/forum/w,1211,141801046,141802468,Re_No_Szpile.html

• ditta12 Re: A Madau. 27.02.14, 00:06
                                        Szkoda tylko że zniknąłsad
                                        Znikający kuperek.To chyba jakaś magia.
                                        • ditta12 Re: A Madau. 27.02.14, 00:10
                                          Patrzę na kotka w metalowym wiaderku od Ciebie co się wymalował big_grin
                                          • ditta12 Re: A Madau. 01.03.14, 10:59
                                            Pytałeś Uwierzu czy Madau nigdy nie kłamie.

<Ominelam prawde -
                                            madau 18.05.13, 19:45>

Raz jej się zdarzyło na redakcyjnej ale jaka afera była,pamiętam,tylko o co tam chodziło?
                                            https://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif
                                            • ditta12 Re: A Madau. 01.03.14, 11:04
                                              A ja nie ukradłam bułki w sklepie,naprawdę.Oddałam ją przecież
                                              https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwQxMNNQ4SWTQGxZbN6NF_wMimR98flyz5RLzVKoyZSgxvdRd2aeeI0_xb

Czyprzyciski~!Qrfa
                                              • ditta12 Re: A Madau. 01.03.14, 11:08
                                                akta srakta
                                                kody-smrody
                                                czyprzyciski-ściski
                                                big_grin
                                                • ditta12 Re: A Madau. 01.03.14, 11:11
                                                  Tu je statek szaleńców to musimy se nabrać dóbr by przeżyćwink
                                                  • madau Re: A Madau. 01.03.14, 14:06
                                                    E tam kazdemu zdarza sie ubarwiac etc. ja nigdy nicka nie zmienialam, raz tylko na madau2 gduy nie moglam wejsc na forum mifredo. Ale tak zebym perfidnie klamala? No chyba nie bo na zamknietych jak mnie jasna kraw zalenie to klne jak szewc - ale bynajmniej nie na Was - no i nie jest to publiczne.
                                                    Chyba jestem jak kazdy, cos podkoloryzuje, cos dodam... takie mi sie zdarzaja momenty. Z ksiazka nie klamie, jest w mojej sygnaturce.
                                                  • ditta12 Re: A Madau. 01.03.14, 20:30
                                                    Dałam taką odpowiedź Uwierzowi Madau bo gdzieś zadał pytanie ale już nie mogę znaleźć to tu napisałam i przytoczyłam Twój post z redakcyjnej.
                                                    Wiem że nie kłamiesz.
                                                    Wiele osób Ci zarzucało szczerość do bólu jak pamiętasz.
                                                    Ja to szanuję.
                                                    Trzymaj się dzielniekiss(ulubiona emota Madau)smile
                                                  • ditta12 Re: A Madau. 01.03.14, 21:19
                                                    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQbGq7PQyAFmEqPco17GG2kJiUUyx3SA3_aS3_Ux1jC_asTCSi

Przesyłam Ci Madau wieczne pawie pióro żeby Ci się dobrze pisało smile
                                                  • madau Re: A Madau. 02.03.14, 06:55
                                                    dittus, to pioro to szalenie mily gest. Dziekuje kiss
                                                  • ditta12 Re: A Madau. 02.03.14, 06:59
                                                    For You.
                                                    Ja czekam ale to chyba Niekończąca się opowieść będzie.......trzynastotomowy Proust to bedkawink
                                                  • madau Re: A Madau. 02.03.14, 08:28
                                                    Ano, zebralo mi sie tyle materialu ze na 4 knigi wystarczy. Wszystko prawie dzieki mojemu fantastycznemu psychiatrze z paryza. smile
                                                  • ditta12 Re: A Madau. 02.03.14, 08:33
                                                    No to teraz podziel to co napisałaś na 4 kupki i daj jedną do drukusmile
                                                    Czekamy!
                                                  • ditta12 Re: A Madau. 02.03.14, 08:35
                                                    Świętojański księżyc.........
                                                  • madau Re: A Madau. 02.03.14, 08:54
                                                    czesc pierwsza pojawi sie w ksiagarniach i sieciowkach typu empik, matras 27 marca wiec juz niedlugo. Treme mam taka ze cos. Znajdziesz mnie po tytule wink
                                                  • ditta12 Re: A Madau. 02.03.14, 08:59
                                                    Zamówię przez internet-jeszcze ciepłe"Czaszka kiss"
                                                  • ditta12 Re: A Madau. 02.03.14, 09:03
                                                    Napisz po francusku i po polsku w jednej książce.Ja taką miałam"Alicja w krainie czarów"wink
                                                    Zarobisz jako tłumaczwink
                                                  • ditta12 Re: A Madau. 02.03.14, 09:05
                                                    I koniecznie coś narysuj(pamiętasz nasze tatuaże?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka