Dodaj do ulubionych

pierwszy raz

IP: *.klik.bydgoszcz.pl 21.04.05, 20:55
jestem ciekawa jak według Was powinien wyglądać idealny pierwszy raz?
Obserwuj wątek
    • Gość: 85 Re: pierwszy raz IP: *.chello.pl 21.04.05, 22:35
      tak, ze nie decydujemy sie na niego w wieku lat 16 i to jeszcze po zasiegnieciu rady na forum. zadowolona?
    • Gość: dwudziestka Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:44
      łooo matko!!!Gosciu 85 , slodka sie zastanawia a ty odp. jak bys byla jakas
      stara doswiadczona baba.Slodka pierwszy raz powinien byc napewno przemyslany z
      konkretna osoba, powinno sie czuc ze jest sie na to gotowym i wlasnie tego sie
      chce.Powinien byc taki ze jak bedziesz go sobie przypominac to z iskra w oku i
      usmiechem na ustach...A jaki bedzie to naprawde duzo zalezy od
      Ciebie.Pozdrawiam...
    • Gość: latwa Re: pierwszy raz IP: *.pool8248.interbusiness.it 22.04.05, 00:22
      nie jest nigdy dobrze .ok jesli 'cos' do niego czujesz.jesli nie poczekaj
      • Gość: slodka89 Re: pierwszy raz IP: *.klik.bydgoszcz.pl 22.04.05, 22:05
        dwudziestka, łatwa i osoba pod nickiem "ja" dziękuję Wam bardzo za rady. Napewno
        Wasze opinie wezmę sobie do serca. Dzięki pozdrawiam :)
    • Gość: Jenzor Re: pierwszy raz IP: *.tor.primus.ca 22.04.05, 03:33
      na stojaka
      • arnick_a Re: pierwszy raz 22.04.05, 22:12
        Jak nic wyszedłby kabaret!
        Arni
    • Gość: ja Re: pierwszy raz IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 04:13
      Przede wszystkim bierz tylko takiego do łóżka który nadawałby się na męża i
      ojca,bo nigdy nie wiesz czy ten pierwszy raz nie będzie tym owocnym,Po drugie
      nastaw się na to ,że pierwszy raz może być dość bolesny i cały romantyzm szlag
      trafi z tym że nie koniecznie.Po trzecie to raczej nie wychodzi gdy się
      zaplanuje,najlepiej gdy spontanicznie samo wyniknie z wcześniejszych uniesien.A
      po czwarte życzę ci dużo szczęścia
      • arnick_a Re: pierwszy raz 22.04.05, 22:16
        Gość portalu: ja napisał(a):

> nastaw się na to ,że pierwszy raz może być dość bolesny
        Nie strasz, bo dziewczyna nic nie będzie robić, tylko czekać na ową mityczną
        bolesność.
        Arni
        • Gość: slodka89 Re: pierwszy raz IP: *.klik.bydgoszcz.pl 23.04.05, 16:40
          dzięki wszystkim za rady...a może są jakies sposoby, żeby odpowiednio sie
          przygotować na tę chwilę?
          • poeme7 Re: pierwszy raz 23.04.05, 18:01
            za cholere sie nie przygotujesz:) poprostu sie nie da. im wiecej bedziesz
            myslala o tym jak ma wygladac tym bedzie gorzej
    • Gość: niesmialy Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:40
      zycze powodzenia i pamietam nie spiesz się!
      prawdziwe uczucie połączone z tym jest piękne..
      a nie planuj tego wszystko wyjdzie dobrze samo z siebie :)
      • Gość: niesmialy Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:40
        pamiętaj mialo byc *
        • Gość: Jola Re: pierwszy raz IP: *.penkom.pl / *.tomaszow.mm.pl 23.04.05, 20:13
          Zgadzam sie z ,,ja''- moze bolec, moga byc konsekwencje (ciaza i choroby) itd
          Idealny pierwszy raz nie istnieje- kazdy oczekuje przeciez czego innego! Musisz
          byc pewna, ze wlasnie tego chcesz i ze dla ciebie bedzie to najlepsze.
          Znam wiele osob, ktore zrobily to z nudow, zemsty, ciekawosci, chceci nie
          odstawania od rozwiesnikow czy innych glupich powodow. Nikomu to na zdrowie nie
          wyszlo- potem czuli sie jak smiecie (ale oczywiscie roznie bywa).
          Pomysl, czy naprawde chcesz. Jesli tak, to moze byc fajnie, jesli nie jestes
          pewna, to nie ryzykuj, bo potem bedzie gorzej.
          Pozdrawiam!
          PS Jakby co, to pamietaj o zabezpieczeniu- w twoim wieku najlepsza bedzie
          prezerwatywa.
    • Gość: makata to nie moje ale zapamiętaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:55
      "... Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej
      godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go
      później zapomnieć." Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka