Gość: slodka89 IP: *.klik.bydgoszcz.pl 21.04.05, 20:55 jestem ciekawa jak według Was powinien wyglądać idealny pierwszy raz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 85 Re: pierwszy raz IP: *.chello.pl 21.04.05, 22:35 tak, ze nie decydujemy sie na niego w wieku lat 16 i to jeszcze po zasiegnieciu rady na forum. zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwudziestka Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:44 łooo matko!!!Gosciu 85 , slodka sie zastanawia a ty odp. jak bys byla jakas stara doswiadczona baba.Slodka pierwszy raz powinien byc napewno przemyslany z konkretna osoba, powinno sie czuc ze jest sie na to gotowym i wlasnie tego sie chce.Powinien byc taki ze jak bedziesz go sobie przypominac to z iskra w oku i usmiechem na ustach...A jaki bedzie to naprawde duzo zalezy od Ciebie.Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latwa Re: pierwszy raz IP: *.pool8248.interbusiness.it 22.04.05, 00:22 nie jest nigdy dobrze .ok jesli 'cos' do niego czujesz.jesli nie poczekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodka89 Re: pierwszy raz IP: *.klik.bydgoszcz.pl 22.04.05, 22:05 dwudziestka, łatwa i osoba pod nickiem "ja" dziękuję Wam bardzo za rady. Napewno Wasze opinie wezmę sobie do serca. Dzięki pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pierwszy raz IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 04:13 Przede wszystkim bierz tylko takiego do łóżka który nadawałby się na męża i ojca,bo nigdy nie wiesz czy ten pierwszy raz nie będzie tym owocnym,Po drugie nastaw się na to ,że pierwszy raz może być dość bolesny i cały romantyzm szlag trafi z tym że nie koniecznie.Po trzecie to raczej nie wychodzi gdy się zaplanuje,najlepiej gdy spontanicznie samo wyniknie z wcześniejszych uniesien.A po czwarte życzę ci dużo szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: pierwszy raz 22.04.05, 22:16 Gość portalu: ja napisał(a): > nastaw się na to ,że pierwszy raz może być dość bolesny Nie strasz, bo dziewczyna nic nie będzie robić, tylko czekać na ową mityczną bolesność. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodka89 Re: pierwszy raz IP: *.klik.bydgoszcz.pl 23.04.05, 16:40 dzięki wszystkim za rady...a może są jakies sposoby, żeby odpowiednio sie przygotować na tę chwilę? Odpowiedz Link Zgłoś
poeme7 Re: pierwszy raz 23.04.05, 18:01 za cholere sie nie przygotujesz:) poprostu sie nie da. im wiecej bedziesz myslala o tym jak ma wygladac tym bedzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:40 zycze powodzenia i pamietam nie spiesz się! prawdziwe uczucie połączone z tym jest piękne.. a nie planuj tego wszystko wyjdzie dobrze samo z siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:40 pamiętaj mialo byc * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: pierwszy raz IP: *.penkom.pl / *.tomaszow.mm.pl 23.04.05, 20:13 Zgadzam sie z ,,ja''- moze bolec, moga byc konsekwencje (ciaza i choroby) itd Idealny pierwszy raz nie istnieje- kazdy oczekuje przeciez czego innego! Musisz byc pewna, ze wlasnie tego chcesz i ze dla ciebie bedzie to najlepsze. Znam wiele osob, ktore zrobily to z nudow, zemsty, ciekawosci, chceci nie odstawania od rozwiesnikow czy innych glupich powodow. Nikomu to na zdrowie nie wyszlo- potem czuli sie jak smiecie (ale oczywiscie roznie bywa). Pomysl, czy naprawde chcesz. Jesli tak, to moze byc fajnie, jesli nie jestes pewna, to nie ryzykuj, bo potem bedzie gorzej. Pozdrawiam! PS Jakby co, to pamietaj o zabezpieczeniu- w twoim wieku najlepsza bedzie prezerwatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makata to nie moje ale zapamiętaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:55 "... Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć." Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś