Dodaj do ulubionych

WYPADAJĄ MI WŁOSY!!!

IP: *.bytom.compnet.com.pl 23.04.05, 09:14
Od ok.miesiąca wypadają mi włosy w zastraszających ilościach,nie wiem co może
być przyczyną :nadchodząca wiosna...może brak witamin lub minerałów
(jakich?), a być może jakaś choroba..?
Proszę o pomoc.Pozdrawiam Audrey
Obserwuj wątek
    • Gość: walila Re: WYPADAJĄ MI WŁOSY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:55
      Audrey
      mi wypadly wlosy ze stresu do tego stopnia, ze nie rozpuszczam ich, bo smetnie
      wisza i wygladam jak topielica. Zacznij brac tabletki - ja biore silica, sa
      jeszcze vitapil, merz special, rozne tabletki pomagaja roznym osobom. I kup
      sobie szampon Dermena - jest drogi, ale mi wypadaja wlosy w mniejszych
      ilosciach chyba wlasnie dzieki temu szamponowi. Tabletki + Dermena i powinno ci
      sie polepszyc, im szybciej zaczniesz tym szybciej beda rezultaty.
      • Gość: Audrey222 Re: WYPADAJĄ MI WŁOSY!!! IP: *.bytom.compnet.com.pl 23.04.05, 12:17
        Serdecznie dziękuję za poradę.Mam nadzieję że pomoże .
        • Gość: ula Re: WYPADAJĄ MI WŁOSY!!! IP: *.chello.pl 23.04.05, 13:50
          Poczytaj i nne wątki, duuużo było na ten temat, np.:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=16446423&v=2&s=0
          • Gość: gosc jola Re: WYPADAJĄ MI WŁOSY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.05, 16:02
            moze pojdz z tym tez do lekarza moze masz anemie?
            • Gość: kate1387 Re: WYPADAJĄ MI WŁOSY!!! IP: 80.51.226.* 24.04.05, 10:43
              MI również wypadaja włosy.Az sie przestraszyłam .nigdy w takich ilosciach nie
              wypadały....zrób sobie badania ja zrobiłam to nie anemia zelazo mam bardzo
              dobre biore sobie teraz witaminki ale wypadaj nadal ktos powiedział mi ze moze
              to jest związane z tarczyca.jesli dowiesz się w czym tkwi problem napisz cos o
              tym pozdrawiam i powodzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka