Dodaj do ulubionych

od czego to moze byc ??:(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:33
od 3 dni mam guzka na wezlach chlonnych na szyi bardzo mnie to boli czy to
mozliwe ze jest to wynik tzw zawiania ??
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:37
      Nie rozumiem-masz powiekszony wezel chlonny na szyi?
      • Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:38
        mam guzka na nim wielkosci wisni duzej
        • Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:39
          Koniecznie idz do lekarza-moze to ropien? masz temperature?
          • Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:42
            37,5 nic specjalnego wsumie
            • Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:47
              Jezeli to ropien to ma prawo bolec i to bardzo.Moze byc z zawiania ale predzej
              od popsutego zeba-tak mowili lekarze z chirurgii szczekowej.Ja mialam zdrowe
              zeby i tez tam trafilam bo ropien sie zrobil i nie wiedzieli dlaczego?
              Koniecznie zrob usg-to podstawowe badanie
              • Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:48
                dzieki za rade
                • Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:51
                  U mnie temp.byla wyzsza ale bolalo strasznie.Moze to nie to-przeciez Cie nie
                  widze-ale koniecznie to zbadaj.Duzo zdrowka
                  • Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:30
                    Anka odezwij sie po wizycie u lekarza
                    • Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:49
                      odezwe sie jutro planuje isc od rana
                      tak sie zatsanqwialam bo ja jakies 2 tygodnie temu chora bylam na angine bralam zastrzyki moze do konca mnei to nie wyleczylo i od tego te problemy z wezlem
                      • Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:02
                        Moze to byc po anginie ale mi jak zrobil sie ten ropien to strasznie wczesniej
                        bolalo mnie gardlo.Dostalam antybiotyk ale on nie pomogl.Trzymam kciuki-bedzie
                        dobrze,odezwij sie jutro
                        • Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:10
                          wlansie wrocilam od lekarza nic nie dostalam mam obserwowac to przez kilka dni
                          stwierdzila ze spuchniety wezel jets objawiem pobliskiego zapalenia ale mnie
                          nic ninnego nie boli takze poczekam :)
                          • Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:32
                            Nie wiem za bardzo dlaczego dr. kazala czekac.Ciekawa jestem na co? Ja bym
                            poszla zrobic usg -to badanie wiele by wyjasnilo.Pozdrawiam i odezwij sie
                            jeszcze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka