Gość: ankaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:33 od 3 dni mam guzka na wezlach chlonnych na szyi bardzo mnie to boli czy to mozliwe ze jest to wynik tzw zawiania ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:37 Nie rozumiem-masz powiekszony wezel chlonny na szyi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:38 mam guzka na nim wielkosci wisni duzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:39 Koniecznie idz do lekarza-moze to ropien? masz temperature? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:42 37,5 nic specjalnego wsumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:47 Jezeli to ropien to ma prawo bolec i to bardzo.Moze byc z zawiania ale predzej od popsutego zeba-tak mowili lekarze z chirurgii szczekowej.Ja mialam zdrowe zeby i tez tam trafilam bo ropien sie zrobil i nie wiedzieli dlaczego? Koniecznie zrob usg-to podstawowe badanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:48 dzieki za rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:51 U mnie temp.byla wyzsza ale bolalo strasznie.Moze to nie to-przeciez Cie nie widze-ale koniecznie to zbadaj.Duzo zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:30 Anka odezwij sie po wizycie u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:49 odezwe sie jutro planuje isc od rana tak sie zatsanqwialam bo ja jakies 2 tygodnie temu chora bylam na angine bralam zastrzyki moze do konca mnei to nie wyleczylo i od tego te problemy z wezlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:02 Moze to byc po anginie ale mi jak zrobil sie ten ropien to strasznie wczesniej bolalo mnie gardlo.Dostalam antybiotyk ale on nie pomogl.Trzymam kciuki-bedzie dobrze,odezwij sie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaa Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:10 wlansie wrocilam od lekarza nic nie dostalam mam obserwowac to przez kilka dni stwierdzila ze spuchniety wezel jets objawiem pobliskiego zapalenia ale mnie nic ninnego nie boli takze poczekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: od czego to moze byc ??:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:32 Nie wiem za bardzo dlaczego dr. kazala czekac.Ciekawa jestem na co? Ja bym poszla zrobic usg -to badanie wiele by wyjasnilo.Pozdrawiam i odezwij sie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś